Просування Blox-івських блогів

Blox.com.ua розпочинає просування найцікавіших тематичних блогів сервісу!

Вже цього тижня рекламу блогів Blox.com.ua можна було побачити на Українській Правді (секція блоги) та на ТаблоID-і у вигляді інформерів, у пошуковій системі google у вигляді рекламних посилань, а також, як і раніше, на головній сторінці сервісу Blox у розділі “Рекомендуємо”. Перші результати такого просування можна відстежити вже зараз на сторінці статистики в адміністративній панелі блога. Статистика показує не тільки кількість переходів на блог, але й з яких Інтернет-сайтів ці переходи відбувалися: як для конкретної дати, так і для періоду з кількох днів чи тижнів.

Окрім цього, ви самі можете впливати на відвідуваність вашого блога, наприклад, зареєструвавшись у каталогах блогів і тематичних ресурсів, а також запрошуючи друзів почитати ваш блог. Можна також поставити автоматичний підпис з лінком до блога в електронній скриньці або ж на форумах, які ви відвідуєте.

Запрошуйте своїх друзів вести блог у сервісі Blox.com.uа! Для цього з головної сторінки потрібно перейти у профіль користувача та в полі для запрошень вписати електронну пошту людини, яку ви хочете запросити. У кожного – п’ять запрошень.

Всім блогерам бажаю приємних вихідних і вдалого ведення блогів!

Просування Blox-івських блогів: 8 комментариев

  1. Считаю необходимым продвигать в Яндексе.

    У Яндекса отличный сервис рейтингования блогов, а также поиск по юанету, но блоха он в упор не видит. Зарегистрируйтесь пожалуйста.

    И что-то глючит, по крайней мере у меня – строчки в блоге так и норовят вылезти куда-то или неправильно отобразиться.

    Сделайте что-нибудь.

  2. Дякую, ми вже зареєстрували blox.com.ua в рейтингу блогосервісів Яндекса, через деяких час наш сервіс додадуть до списку. Просування через контекстну рекламу Яндекса також планується.

    Щодо редактора: якщо замітка написана у Ворді, потрібно використовувати функцію “Вставити з Ворда” (5-та справа піктограмка у другому ряді в розширеному текстовому редакторі), якщо текст вставляється з іншої програми чи інтерфейсу, потрібно використовувати функцію “Вставити як простий текст” (4-та справа піктограмка у другому ряді). При простому вставлені з Ворда методом копі-паст текст може з’їжджати або виходити за рамки (така особливість цього редактора).

  3. Чому так важко почати блог? Ви створили коммюні, в яку потрапити фактично неможливо, навіть якщо у мене є тема і ідея, бо запрошення роздають друзям і знайомим.

    П.С. Якщо є добра людина, надішліть будь-ласка запрошення на [email protected]

  4. Ресурс просто замечательный… Простой, требует совсем мало времени, в тоже время достаточно функциональный и приятный глазу. К тому же, совершенно бесплатный.Думаю вам стоит подумать о введении пожертвований, и сделать схему типа – бери бесплатно, заплати сколько можешь. К примеру я, готов платить за такой сервис.

Обсуждение закрыто.