Blox.ua шукає модератора!

На Blox.ua та інших проектах компанії "Агора Україна" з'явилася вакансія модератора. Може, хтось із користувачів Blox.ua захоче перетворити своє хобі на професію? Детальніше про умови роботи та вимоги читайте на офіційному сайті Агори в Україні. Чекаємо ваших відгуків!

Blox.ua шукає модератора!: 9 комментариев

  1. приятно, что скоро тут появится стационарный модер, который всех будет наказывать 😀

    Хотя за такие требования (взять хотя бы базовое владения 3-мя языками и желательное владение 4-ым польским) 375 евро в месяц — как-то маловато, если человека експлуатировать по 8 рабочих часов в день…

    Сейчас, с учетом инфляции, в Киеве на такие деньги выжить сложно (любителям арифметики – это $16,4 на каждый день месяца), поэтому до конца испытательного срока доживет не каждый, чтобы дождаться повышения ЗП.

  2. Popov, думаю, ми будемо досить толерантними до нового працівника, тож він доживе до підвищення 🙂

  3. В любом случае, мне кажется, что включение в штат сотрудников модератора – это позитивно. Но над вот ЗП следует еще раз задуматься в плане увеличения (:

  4. А чому у Києві, хіба віддалено не може працювати модератор(скромно натякаю), навіть кілька активних користувачів, можна без офіційного працевлаштування, а-то багато податків з зарплати потрібно платити, так краще кілька юзерів неофіційно буде працювати за ті самі гроші, можливо навіть ефективніше: )

  5. Да, а почему бы не работать из другого города?

  6. Тому що частина роботи не модераторська і вимагає присутності в офісі частину робочого часу.

Обсуждение закрыто.