Перші зміни 2009 року на Blox.ua

Свята проминули і настав час для нових змін на Blox.ua:

  • Оновлено каталог блогів. Ви маєте можливість переглянути каталог на сторінці ТОР-100, або зайти до нього через вкладку з головної сторінки.
  • Тепер вже опубліковану замітку можна сховати від відвідувачів блога за допомогою нової кнопки "Приховати", що знаходиться у панелі редагування.
  • З'явилася можливість гортати замітки того блога, який читаєте, за допомогою двох нових лінків, розташованих над заміткою.

Нагадую усім блогерам Blox.ua про можливість додати свій блог (якщо йому сповнився місяць і він регулярно оновлюється) до тематичного каталогу. Це можна зробити в адміністративній панелі блога таким шляхом:  Налаштування > Каталог > Обрати категорію > Записати. 

Якщо ви не знайдете у запропонованих категоріях ту, до якої тематично підходить ваш блог, ви маєте можливість запропонувати адміністрації створити нову категорію. 

Перші зміни 2009 року на Blox.ua: 7 комментариев

  1. А о саме змынилось? Почищено повныстю каталог блогів? І показано, що на блоксі є лише 20 блогів? улоб ще гарніше якби учасникам каталогу додавали якийсь лічильник-кнопку в блог.

  2. о, а я смотрю на эти ссылочки с прошлым постом и следующим, и думаю: неужели я раньше их ПРОСТО НЕ ЗАМЕЧАЛА?

  3. taras,

    про кнопочку подумаємо 🙂

    Скільки блогів на блоксі можна побачити на головній сторінці, а саме в каталозі їх поки що мало, звичайно. Сподіваюся, що користувачі будуть себе додавати 🙂

  4. Це з гортанням заміток у самому блозі ви гарно придумали! +1) . А ось католог блогів виглядай, справді, якось “пустельно”. Можливо, Адміністрації варто позапрошувати якихось “звйозд” (тільки не так як на хайбл).

  5. Вопрос не по теме, просто не могу сходу понять как к администратору писать. Можно поинтересоваться за что был заблокирован мой блог? Неужели трансовая музыка обьявлена вне закона или напонение блога вызывает осуждения у администрации?

    Догатки у меня присутсвуют, но я не нашел в правилах, чтобы раскрутка блога была запрещена сдесь. Ну и на будущее хотелось, если что-то не устраивает или возникают щепетильные вопросики, стучаться, люди все мы адекватные и думаю можно решить любой неразрешённый вопрос. Заранее спасибо

  6. content,

    ответ был выслан Вам на е-мейл. По всем вопросам, связанным с нашим ресурсом, Вы можете обращаться по электронной почте: [email protected]

  7. Пропоную додати категорію “Релігія” або “Релігія і суспільство” до каталогу 😉

Обсуждение закрыто.