Blox.ua вітає усіх блогерів із Днем Святого Валентина!

Шаблон до дня святого Валентина 

 

Вже менше ніж через півдоби розпочнеться чудове свято – День Святого Валентина. За традицією у цей день заведено дарувати одне одному «валентинки» — вітальні листівки у вигляді сердечок із добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами.

Blox.ua щиро вітає всіх закоханих з чудовим святом і бажає пронести кохання одне до одного через усе життя, а тим, хто досі самотній, знайти свою половинку! Замість листівки ми вирішили подарувати вам новий романтичний шаблон, а також запросити до CSS-блога, який, починаючи з цього тижня, регулярно поновлюється новими шаблонами.

Blox.ua вітає усіх блогерів із Днем Святого Валентина!: 8 комментариев

  1. Благодарю! И то же присоединяюсь к поздравлениям!

  2. Дякую за теплі привітання!

    Нам дуже приємно, що новий шаблон сподобався 🙂

    Бажаю усім вдалого робочого тижня!

  3. Абетка, у меня новая заметка – опубликуйте во всех видных местах, где только можете!

  4. tishina,

    я додала твій блог до рекомендованих на головній сторінці. Бажаю натхнення!

  5. Дуже дякую! Це перший та останнiй раз. Це настiльки найважливiше вiдкриття, настiльки сильно потрiбна общнiсть та оголошення, хочь удвох, тiльки не самому, що я дуже очарований, що усе гаразд. Можливо це пiднесення одесную Отца. Можливо це коловорот людських прохань. Це зор на найважливишу рiчь у всесвiтi. Нам потрiбно знати Кохання у обличча. Нам потрiбно перетворити мир у велику Церкву. Нам потрiбно перетворити Церкву у великий Дом.

Обсуждение закрыто.