Конкурс “Lucky Блогер”

Хочете перевірити, наскільки ви щасливий блогер? Якщо так – приєднуйтеся до конкурсу "Lucky Блогер", який організовує компанія «Industrial Media».
Переможець конкурса отримає статус "Lucky Блогер", який надасть йому можливість відвідувати будь-які платні конференції, що проходитимуть на Міжнародному Форумі "Інтернет-Україна'2009", а також взяти участь у фуршеті, який відбудеться у перший день Форуму – 22 квітня. Другий номінований блогер отримає запрошення на фуршет, а третій – можливість відвідати обрану ним платну конференцію на Форумі.

Умови участі прості:

Потрібно написати замітку в своєму блозі відносно Форуму "Інтернет-Україна'2009" розміром не менше 1500 символів (перевірити кількість знаків в замітці простіше за все у Ворді). Інформацію про Форум можна взяти на сайті www.internet-ukraine.com, пам'ятаючи при цьому, що ваша замітка має бути унікальною. Коли замітка буде опублікована, потрібно зареєструватися на сайті форума і поставити галочку в реєстраційній формі в графі "беру участь у конкурсі "Lucky Блогер"" та вказати посилання на свою замітку у блозі.

Конкурс “Lucky Блогер”: 3 комментария

  1. annetta,

    дякую що сказала – все виправлено 🙂

  2. Скажіть будь-ласка, коли можна буде ознайомится з результатами цього конкурсу і взагалі дізнатися хто переміг?

Обсуждение закрыто.