Якщо у вас встановлено лічильник від Бігміру

Існує проблема з коректним відображенням нових лічильників від Bigmir.net у блогах. При встановленні стандартного оновленого лічильника до блога стає видимим загальний прихований лічильник Blox.ua, що суперечить правилам використання лічильників Bigmir.net.

Для безкоштовних та прихованих платних лічильників Bigmir.net використовує майже однакові скрипти, завдяки чому зображення від видимого лічильника блогера автоматично підтягується до прихованого лічильника Blox.ua. Змінювати скрипти лічильників за власним розсудом адміністрація Blox.ua не має права, але у тих блогерів що зіткнулися з проблемою блокування лічильника компанією Bigmir.net, є можливість вставити до блога будь-який інший лічильник: Mail.ru, MyCounter, I.ua, Google Analytics.

Якщо ж вам необхідно мати лічильник саме від Bigmir.net, можна встановити одну зі старих версій, скрипти яких працюють коректно. Старі версії лічильників знаходяться на сторінці зі списком усіх можливих варіантів, під новими.

Якщо у вас встановлено лічильник від Бігміру: 14 комментариев

  1. А чому Агора не вирішить це питання з Бігмір без різних там вимахувань і викрутасів?

  2. Як пояснила служба підтримки Бігмір.нет, для того щоб нові лічильники працювали коректно, їм потрібно переробляти більшу частину рейтингового скрипту, чого наразі вони робити не планують.

  3. Круто. А мені відповіді так і не дали. Але якось то все виглядає несерйозно:))

  4. taras,

    як буде час, можу скопіювати та надіслати перебіг власної переписки :))

  5. Стосовно I.UA – “Домен блаблабла.blox.ua знаходиться на free-хостингу. До участі не приймається”

    Агора – чого це ВАС мають в дупі?

  6. Дозвольте запитання не по темі замікти, але стосовно blox. Скажіть, яким чином до замітки у своєму блозі я можу прикріпити кілька невеличких файлів з розширенням, яке відрізняється від переліку, наведеному у розділі завантаження файлів? Наприклад, якщо у доповнення до розповіді я хочу додати кілька файлів, запакувавши їх в rar? Або які є інші способи це зробити? Дякую.

  7. mandrivnik,

    наприклад, можна залити архіви на http://www.rapidshare.com/ а в блозі розмістити на них лінки. А які саме формати потрібно додавати (крім rar) ?

  8. Дякую, я скористаюся цим. Файли ехе і текстові. Усе разом займає трохи більше 2 кб.

  9. та то я так для профілактики:)
    а де коментар стосовно того, як залагодилась проблема з бігміром + чому і.уа нелюбить?

Обсуждение закрыто.