Перший ювілей Blox.com.ua

Blox.com.ua сьогодні виповнюється рівно один місяць! З цією першою важливою датою у житті сервісу я вітаю усіх нас.

Протягом першого місяця команда Blox.com.ua працювала над покращенням роботи сервісу: ми виправляли помилки при перекладі аплікації, реорганізували секцію Список блогів та намагалися оперативно реагувати на запитання користувачів. Ми й надалі працюватимемо над тим, щоби всім користувачам було приємно вести блоги на Blox.com.ua та готуємо цілу низку приємних сюрпризів.

Підтримую ініціативу Mustanga, який запропонував усім користувачам сервісу висловити свою думку про Blox.com.ua та побажання для покращення роботи сервісу. Не забувайте, що Ви можете ставити свої запитання також на Форумі Blox.com.ua.

Просування Blox-івських блогів

Blox.com.ua розпочинає просування найцікавіших тематичних блогів сервісу!

Вже цього тижня рекламу блогів Blox.com.ua можна було побачити на Українській Правді (секція блоги) та на ТаблоID-і у вигляді інформерів, у пошуковій системі google у вигляді рекламних посилань, а також, як і раніше, на головній сторінці сервісу Blox у розділі “Рекомендуємо”. Перші результати такого просування можна відстежити вже зараз на сторінці статистики в адміністративній панелі блога. Статистика показує не тільки кількість переходів на блог, але й з яких Інтернет-сайтів ці переходи відбувалися: як для конкретної дати, так і для періоду з кількох днів чи тижнів.

Окрім цього, ви самі можете впливати на відвідуваність вашого блога, наприклад, зареєструвавшись у каталогах блогів і тематичних ресурсів, а також запрошуючи друзів почитати ваш блог. Можна також поставити автоматичний підпис з лінком до блога в електронній скриньці або ж на форумах, які ви відвідуєте.

Запрошуйте своїх друзів вести блог у сервісі Blox.com.uа! Для цього з головної сторінки потрібно перейти у профіль користувача та в полі для запрошень вписати електронну пошту людини, яку ви хочете запросити. У кожного – п’ять запрошень.

Всім блогерам бажаю приємних вихідних і вдалого ведення блогів!