Місяць шаблонів на Blox.ua

templates 

За вікнами лежить сніг, але природа вже готується до весняного оновлення. Спостерігаючи за сезонними змінами, Blox.ua теж вирішив  не залишатися у стороні і оновити колекцію своїх шаблонів.

Запрошую кожного, хто хоче змінити вигляд свого блога, протягом наступного місяця залишати побажання щодо нового дизайну у коментарях до даної замітки.

Слід зазначити, що: 

  • Нові шаблони будуть викладатися у ритмі живої черги, по одному чи два на тиждень у CSS-блозі.
  • Замовивши шаблон, ви погоджуєтеся, що він залишається у відкритому доступі і може копіюватися іншими блогерами.
  • Пропозиція щодо розробки нових шаблонів дійсна до кінця березня. Передивитися уже готові шаблони можна тут.

Blox.ua вітає усіх блогерів із Днем Святого Валентина!

Шаблон до дня святого Валентина 

 

Вже менше ніж через півдоби розпочнеться чудове свято – День Святого Валентина. За традицією у цей день заведено дарувати одне одному «валентинки» — вітальні листівки у вигляді сердечок із добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами.

Blox.ua щиро вітає всіх закоханих з чудовим святом і бажає пронести кохання одне до одного через усе життя, а тим, хто досі самотній, знайти свою половинку! Замість листівки ми вирішили подарувати вам новий романтичний шаблон, а також запросити до CSS-блога, який, починаючи з цього тижня, регулярно поновлюється новими шаблонами.

10 000 !!!

Настала чергова віха в історії сервісу – 10 000 блогів на Blox.ua. Вітаємо всіх вас із цією знаменною подією! 10 000-им став блог Авторський дизайн, який поки що нічим не наповнений. З нетерпінням чекаємо на цікаві та оригінальні замітки!

А ось, власне, і відбиток історичного моменту: