Блоги на Plitkar.com.ua

Всі блоги, у яких було розміщено віджет від «Plitkar» та автори яких повідомили про це адміністрацію Blox.ua, вже з'явилися на головній сторінці найвідвідуванішого українського блога. 

Переглянути замітку, в якій було опубліковано лінки на ваші блоги ви можете на головній сторінці Plitkar.com.ua, де вона залишатиметься до вівторка. 

CafeClub.ua офіційно відкрито!

Багато-хто з вас уже чув про новий проект Агори – сервіс знайомств CafeClub.ua, дехто вже встиг його протестувати і навіть написати відгук у своєму блозі. Cьогодні ж відбувся офіційний запуск сервісу

Дякуємо всім, хто взяв участь у тестуванні CafeClub.ua! А особливо тим користувачам, які надсилали свої пропозиції, думки та побажання на е-мейл [email protected]

Якщо ви ще не встигли завітати на новий сервіс, ви можете зробити це без реєстрації, зайшовши на CafeClub.ua під логіном та паролем від Blox.ua. Бажаємо вдалих знайомств!

Партнерська програма для блогерів

Сьогодні ми отримали цікаву пропозицію від найвідвідуванішого* українського блога Plitkar. Кожен блогер, що регулярно оновлює блог і розмістить в HTML-полі свого блога віджет від «Plitkar», після проходження модерації потрапить на його шпальти.

Щоп'ятниці на «Plitkar» з'являтиметься новина, у якій будуть перелічені всі блоги з розміщеним віджетом як рекомендовані до перегляду. Ця новина залишатиметься на головній шпальті «Plitkar» до вівторка.

На сторінці, де вам пропонується отримати віджет для блога, ви також можете обрати розміри віджета за власними вподобаннями – так, щоб він якнайкраще пасував до вашого блога. Для того, щоб вже на наступні вихідні потрапити до «Plitkar», повідомте нас про встановлення віджета е-мейлом: [email protected] до четверга. Наразі пропозиція дійсна протягом тижня, але згодом може бути подовжена.

__ 

*Дізнатися більше можна тут.