Створити журнал за 24 години

Хто знає скільки потрібно часу на створення повноцінного друкованого видання “з нуля”? Місяць, десять днів, тиждень? Організатори флешмобу “Журнал за 24 години” вважають, що достатньо однієї доби.

Проект стартує В Києві 2 жовтня (субота) в десятій ранку і завершиться також о десятій в неділю. Взяти участь у флешмобі може кожен бажаючий блогер, що заповнить і надішле організаторам на е-мейл [email protected]  таку анкету:

1. Ваше ім’я і контакти (місто, e-mail, моб. тел., блог і тд).

2. В якій ролі ви б хотіли брати участь в 24godyny?

Можливі ролі: редактор, фотограф, журналіст, репортер, дизайнер, верстальник, коректор, випусковий редактор, PR-спеціаліст, менеджер з продажу реклами, IT-спеціаліст, DTP-спеціаліст, логіст, перекладач, фоторедактор, фотомодель, стиліст, видавець, асистент редакції, ведучий трансляції в інтернеті.

3. Чи зможете взяти з собою ноутбук з необхідними для роботи програмами?

Для тих, хто проживає не в Києві, можлива віддалена участь.

Більш докладно про даний проект можна дізнатися з блога та твіттеру організаторів.

Профіль автора

Як уже встиг помітити уважний taras, на Blox.ua сьогодні введено чергові зміни. В боковій колонці кожного блога з’явився лінк на профіль автора чи авторів, завдяки якому читачі можуть в одному місці переглянути інші блоги цього ж автора, його/її коментарі та коментарі інших у блогах цього автора.

Профіль автора(ів) блога може бути публічний і прихований. Якщо в блозі ви бажаєте залишатися таємним незнайомцем, то можете приховати лінк на ваш профіль, зайшовши у Вигляд > Елементи > Показувати лінки до профілів авторів.

Невеличкі зміни, пов’язані з профілем автора, відбулися також і на головній сторінці. Лінк на ваш профіль тепер доступний не вгорі сторінки на окремій вкладці, а трохи нижче, під кнопкою “Вийти” (з сервісу), яку ви побачите після логування. У розділі “Мій профіль” ви можете визначати, які елементи будуть доступні у вашому публічному профілі автора (наприклад, показувати блоги 18+ чи ні), а також змінювати приватні дані (наприклад, пароль, адресу електронної пошти чи мову інтерфейсу).

І остання річ, проте дуже важлива: адміністрація Blox.ua просить вибачення за ранкові збої в роботі сервісу, що відбулися у зв’язку із введенням нових функцій. Запрошую усіх користувачів тестувати зміни на Blox.ua та висловлювати думку про те, які ще елементи ви б хотіли бачити в профілі автора!

Що почитати на вихідних?

На цих вихідних пропоную дарувати собі гарний настрій за допомогою блога Юмор Шутки Приколы; дізнатися що таке HTML-якорі та як вони працюють у ваших замітках; а якщо у вас є діти, познайомте їх з чудовим блогом Готуємося до уроків інформатики. Ввечері можна порадувати себе майстерно написаними авторкою блога Куди тече ця річка... життєвими історіями чи трохи полякатися перед сном відомостями про міста-привиди.

Бажаю вдалого відпочинку!