Привітайте рідних та друзів з Новим Роком!

 
 
Гілки дерев на вулицях вже виблискують святковими вогниками, а вдома у багатьох оселилася ошатна зелена ялинка. Настав час шукати подарунки та щирі новорічні привітання для своїх рідних і знайомих.
Blox.ua вітає усіх блогерів з наближенням свят і дарує святковий блог з підбіркою чудових новорічних листівок. 

Нове на Blox.ua

Останні передноворічні зміни на Blox.ua – це збільшений розмір замітки до 24 KB замість 16 KB. Тепер у замітці ви можете помістити більше новорічних привітань для своїх читачів 🙂

Користувачі браузера Opera також помітять невеличку зміну в розширеному текстовому редакторі. Тепер функція "Вставити з Ворда" працює коректно. Про інші дрібниці писати не буду. Останнє, про що згадаю, це прикрашений логотип Blox.ua, який ви всі уже, мабуть, помітили. Більше функціональних змін цього року не буде – вже починаємо святкувати 🙂

Блоги ТОР-30 2008 року

1.  гАстрономічні фантазії
2.  Чтиво
3.  Приходится быть первым…
4.  Чистая вода
5.  жизнь спортивная
6.  proNATO
7.  Голова БЛОХ
8.  ABTO – АВТО – AUTO
9.  УКРІНФОРМ-корр
10.  LeX
11.  Агентство Киев-праздник
12.  Вокруг света на Тушкане
13.  Це цікаво
14.  Просто великолепное тело
15.  Дневник RO
16.  Nicht toleranter ultras Dynamo
17.  Обо всем и ни о чем
18.  сім і я
19.  My imaginary world of words
20.  Свято Вашої мрії
21.  Фитопрепараты – красота и здоровье!
22.  Вся правда про банки
23.  Умные мысли. Не мои
24.  НАША АЛЬТЕРНАТИВА
25.  ЛОГИЧЕСКИЕ ЗАДАЧКИ НА IQ
26.  Сергій Манту
27.  FX forever !!!
28.  Моя оселя
29.  Адвокатське бюро КСВ
30.  Блогмоней 

Також новорічні сюрпризи отримають три найрейтинговіші блоги з категорії +18:

1. Взрослое Место 18+

2. Эротика 

3. Сексуальные искусства 

Адміністрація сконтактує з усіма авторами блогів топу, щоб дізнатися поштову адресу новорічної ялинки, під яку буде надіслано сюрпризи від нашого Діда Мороза 🙂 

 

Новий проект компанії “Агора Україна”

Сьогодні у нас є приємна новина.

Як вже встигли помітити наші блогери, компанія "Агора Україна", відома вам завдяки блоговій платформі Blox.ua, відкрила спеціалізований сайт з працевлаштування для студентів та випускників – StartJob.com.ua.

Цей проект має стати у нагоді усім молодим людям, які зараз знаходяться у стані пошуку постійної або тимчасової зайнятості. На сайті StartJob.com.ua українські компанії будуть публікувати вакансії на посади початкового рівня без обов’язкового досвіду роботи; вакансії, які дозволяють поєднувати навчання та роботу; а також інформацію щодо програм стажування.

Я вважаю, що серед наших блогерів є як талановиті молоді спеціалісти, так і можливі роботодавці. Тож запрошую усіх вас користуватися новим цікавим і корисним сервісом.

Каталоги у файлах блога

Сьогодні ми покращили управління файлами ваших блогів. Відбулися ось такі зміни:

  • можна додавати одночасно чотири файли
  • з'явилася можливість створювати каталоги файлів та переносити файли з одного каталогу в інший
  • з'явився попередній перегляд файлів – достатньо навести мишкою на іконку ока, і ви побачите мініатюру файла

Виправлені також деякі помилки, але це вже дрібниці у порівнянні зі змінами у файлах блога. Чекаємо на ваші запитання та відгуки в коментарях.

Визначаємо найкращі блоги 2008-го року!

Наступила зима. А це означає, що Новий Рік – час веселих посмішок, яскравих вогників і ялинок, теж вже не за горами. Помічники Діда Мороза десь далеко на півночі майже без перепочинку готують до свят різноманітні сувеніри і веселі подарунки. А нещодавно вони надіслали декілька сюрпризів спеціально для блогерів з Blox.ua.

Протягом наступного тижня ми визначимо та оголосимо 30 найкращих блогів року на Blox.ua, які отримають від нас цікаві сюрпризи до новорічних свят.

Почесне звання найкращих блогерів року можуть отримати ті автори, блоги яких започатковано на Blox.ua принаймні місяць тому і які до кінця наступного тижня опиняться у Тор-30 нашого рейтингу.

Про тих, що кожного дня радували нас своїми замітками, кого хочеться читати і перечитувати, мають право знати усі блогери Blox.ua!

Прийшов час оголосити ім’я власника 5000-го блога на Blox.ua!

Це блогер (чи блогиня 🙂 ) з ніком 2133, яка почала вести блог muzvikuha.blox.ua. У ньому, зокрема, авторка почала розповідати про музику, яку міксує вона сама. Бажаємо авторці новонародженого блога творчої наснаги для створення музики і ведення блога! Сподіваюся, що цьому також посприяє невеличкий приз-сюрприз від Blox.ua 🙂