Нова сторінка додавання коментарів

Уже сьогодні почала працювати на сервісі blox.ua нова сторінка коментарів. Сподіваюся, відтепер користувачам та гостям сервісу буде значно зручніше додавати коментарі, а також очікую, що їх побільшає у ваших блогах. Запрошую тестувати нововведення! Якщо ви помітите помилки, пишіть, будь ласка, повідомлення на форумі у спеціально створеній темі "Нова сторінка коментарів".

І ще одне не менш важливе нововведення – якщо ви залоговані у сервіс, не потрібно буде вводити логін і пароль для коментування інших блогів. Тобто авторизація на головній сторінці переноситиметься також і на внутрішні сторінки сервісу. Проте це не стосується прихованих блогів для обмеженого кола користувачів.

Найближчі зміни на Blox.ua

Ми раді поінформувати вас про те, що закінчуємо роботу над новою сторінкою коментарів, яка буде доступна користувачам сервісу для тестування уже цього тижня, найбільш ймовірно – завтра.

Завдяки новій сторінці додавати коментар буде легше, а перегляд нещодавно доданих до блога коментарів буде зручнішим.

Разом із новою сторінкою додавання коментарів буде додана функція входу на сторінки сервісу блогів, які вимагають авторизації, з головної сторінки blox.ua. Тобто, якщо ви залоговані у сервіс, не потрібно буде вводити логін і пароль для коментування інших блогів.