Уже “Створено тобою” :)

 

 

Завдяки чудовій ідеї блогера pbest та рекомендаціям користувачів, які взяли участь у голосуванні, сервіс Blox.ua отримав новий слоган. Ну а сьогодні новий слоган набув графічного оформлення і поміщений на сторінках сервісу Blox.ua. Тож відтепер кожен блог та цей серовіс справді "створено тобою".

Зникаємо, але ненадовго

Завтра, тобто в середу 27 серпня, між 10.00 та 11.00 сервіс Blox.ua буде недоступний приблизно на 15 хвилин. Це пов'язано з технічними роботами, які будуть проводитись у цей час. Просимо вибачення за незручності, які завдасть вам перерва у роботі сервісу.

З Днем незалежності!

Команда Blox.UA вітає всіх користувачів сервісу та всіх українських блогерів із Днем незалежності України! Бажаємо вам якісних українських Інтернет-проектів, цікавих українських блогів та вдалого онлайн- і оффлайн відпочинку. Слава Україні!

Створено тобою – новий слоган для Blox.ua

Дякую всім користувачам, які взяли участь у виборі нового слогана для сервісу Blox.ua. Вибір користувачів – "Створено тобою", за який проголосувало 73 користувачі, тобто понад 50% осіб, які взяли участь у голосуванні. Тож він і стане майбутнім слоганом сервісу. Дякуємо блогеру PBEST, який подав ідею цього слогану. Він отримає він нас подаруночок за вдалу ідею 🙂

Слоган для Blox.ua: ГОЛОСУВАННЯ!

Дехто з вас уже висловлював свої думки з приводу слогану для сервісу Blox.ua. Настав час їх підсумувати і зробити остаточний вибір. Тому запрошуємо вас узяти участь в опитуванні, в якому ми зібрали ідеї, попередньо висловлені в коментарях, і проголосувати за слоган, який, на вашу думку, найкраще відповідає духу нашого сервісу. Опитування триває до 20 серпня.

Ваша думка для нас дуже важлива!

Опитування закінчено. Результати:

Обираємо слоган для BLOX.UA

Створено тобою (Создано тобой)
    50,69% (73)
Добре написано (Хорошо написано)
    27,08% (39)
Пишіть із задоволенням (Пишите с удовольствием)
    22,22% (32)