Зустрічай найпохмуріше свято року – Хелоуін, весело :)

Що більше дощитиме на цих вихідних, то краще. Адже саме такою негостинною і холодною має стояти погода в найпохмурішу добу року – Хелоуін. В ніч із 31 жовтня на 1 листопада люди збираються разом за святковим столом і не виходять на вулицю; бо саме в цей час за старими повір’ями зникають кордони між нашим світом і потойбіччям.

Вберегти від злих сил може гостинне тепло рідної домівки та веселий сміх друзів. Тож на ці вихідні адміністрація Blox.ua бажає блогерам веселого настрою, гостинних вечірок і цікавих пригод. Якщо ви ще не впевнені, яким чином зустрічають такі свята як Хелоуін, зорієнтуватися вам допоможе спеціально розроблений до цього дня блог. Клікніть по зображенню в замітці, щоб перейти до блога і дізнатися багато цікавих речей, пов’язаних з Днем Всіх Святих.

Візьми участь в голосуванні за кращі блоги 2009 року

На конкурс Best Ukrainian Blog Awards подалося близько 30 блогів з Blox.ua. Пропоную кожному, хто подав свій блог на конкурс, розташувати у себе таку кнопочку:


Скопіюйте код з текстового віконця до HTML-поля свого блога, або вставте його до нової замітки за допомогою кнопочки HTML в графічному редакторі. Замість фрази в коді “Адреса вашого блога на Best Ukrainian Blog Awards” напишіть посилання на сторінку з голосуванням за ваш блог. Тоді читачам буде зручніше голосувати за вас. Кількість учасників, за яких ви можете проголосувати, необмежена. Не можна тільки давати два і більше голосів за один і той самий блог.

До речі, ви можете проголосувати за блог Blox.ua, клікнувши по кнопочці в цій замітці.

Бажаю успіху всім учасникам 🙂

Best Ukrainian Blog Awards 2009 розпочався!

Стартував конкурс Best Ukrainian Blog Awards 2009, що проходить уже другий рік поспіль. Подавайте свої блоги для участі в конкурсі до 26 жовтня, результати будуть оголошені 7 листопада на конференції MediaCamp Kyiv 2009.

 

Номінації для блогів:

– Персональний

– Тематичний

– Корпоративний

– Мікроблог

– Спільнота

Окрім цього, існують ще й спецномінації:

– Made in Ukraine (блоги, які створюються українцями, але які читають переважно за кордоном);

– Вибір експертів (найкращий блоґ на думку експертів);

– Блоґ читацьких симпатій (блоґ, який набрав найбільшу кількість читацьких голосів);

– Прорив 2009 (блоґи, які стартували після минулого конкурсу BUBA);

– Перспективний (блоґи молодих (до 18 років) авторів).

Подавайтесь на конкурс активніше і голосуйте за наших! Як ви думаєте, будуть цього року переможці з Blox.ua?

Що нагадає еротична ворожка?

Якщо ви збираєтеся на романтичну зустріч, завітайте до еротичної ворожки, яка сьогодні оселилася на CafeClub.ua. Результатами ворожіння можна поділитися з коханою людиною, надіславши їх на е-мейл. Або зробити приємний сюрприз, втіливши пророцтво в життя без попередження своєї половинки про нього 🙂

До ворожки також можна звертатися, якщо  ви тільки познайомилися з можливим об’єктом бажань; просто в такому випадку на результати ворожіння треба почекати… Поради еротичної ворожки безкоштовні, але приймає вона тільки повнолітніх осіб.

Що почитати на вихідних?

Вихідні – це 48 годин вільного часу. Як ви проводите цей час? Занурюєтеся в домашні справи чи влаштовуєте “свято ледацюги”? В будь-якому випадку обов’язково захочеться вимкнути пилосос або телевізор і зайнятися чим-небудь незвичним. Наприклад, послухати корейську музику під час майстрування кавового ремінця; згадати фільми, що найбільше вплинули на ваше світосприйняття та поділитися враженнями від перегляду з іншими; посадити вдома кавове дерево, а на ніч прочитати казку про равликів.

Будьте певні, що день з такою програмою запам’ятається надовго.  Бажаю цікавих насичених вихідних!

Посміхніться! Сьогодні – Міжнародний день посмішки

У світі сьогодні відзначають Міжнародний день посмішки, традицію святкування якого започаткував американський художник Гарві Болл, винахідник “смайлика” – прикольної сонячної гримаски.

Болл запропонував святкувти День посмішки кожної першої п’ятниці жовтня. Цей сонячний день напередодні вихідних автоматично покращує настрій.

Художник, який пішов із життя в 2001 році, задумав це свято як протест проти надмірної комерціалізації свого усміхненого творіння. Гроші за використання “смайлика” надходять у некомерційний фонд Harvey Ball World Smile Foundation і використовуються на благодійні цілі.

Девіз сьогоднішнього, одинадцятого Міджнародного дня посмішки – “Зроби добру справу. Допоможи комусь посміхнутися.”

Хто з вас знає, в якому році створено смайлик?