Цікаві замітки на вихідні

Прийдешні субота і неділя – особливі. Це останні осінні вихідні, наступні вже будуть зимовими. На зміну парасолькам, мряці та жовтому листю прийдуть рукавички, теплі пальта й очікування на перший сніг. А от спокійні вечори за улюбленою книжкою чи біля комп’ютера залишаться з нами.

На цих вихідних пропоную насолодитися чудовими оповіданнями з блога Перцептивная Сингулярность – незважаючи на складну назву блога, тексти читаються на одному диханні. Якщо після Білого Каменю або Осіннього Емоціоналу захочеться ще поезії, відкрийте блог Мої хвилини… Дізнатися про найцікавіші новини можна від Скромного Аналітика, а навчитися готувати різноманітні яєшні до сніданку допоможе авторка блогу My imaginary world of words. Бажаю всім вдалої п’ятниці!

Що почитати на вихідних?

На минулих вихідних завершився всеукраїнський блогерський конкурс – BUBA 2009. Десятеро переможців отримали чудові призи, надихаючи своїм успіхом інших блогерів готуватися до наступного BUBA – 2010. Після цієї події, гортаючи улюблений блог, починаєш думати – можливо саме на нього чекатимуть нагороди в наступному році?

До вас також можуть завітати схожі думки під час перегляду справжньої творчої майстерні Людмили Бигич або смачного кулінарного щоденника. А якщо виникає бажання поспілкуватися з іншими блогерами на актуальні теми, пропоную завітати до Melle та обсудити сьогоднішню “нещасливу” дату чи дізнатися більше про страхову медицину від Річки.

Бажаю всім гарного п’ятничного настрою незважаючи на те, що сьогодні – п’ятниця тринадцяте 🙂

 

MediaCamp уже не за горами!

7 листопада у Києві відбудеться конференція MediaCamp Kyiv 2009 (http://mediacamp.org.ua), присвячена розвитку сучасних мас-медіа, та переходу традиційних медіа у цифровий формат. Організатори пропонують насичену програму з доповідями провідних медіа-фахівців. За день відбудеться 32 доповіді, з яких кожен учасник зможе вибрати найцікавіші. Ознайомитися з програмою заходу можна тут.

В рамках конференції також відбудеться нагородження переможців найочікуванішої події в українській блоґосфері – конкурсу найкращих українських блоґів BUBA 2009. Нагадуємо, що серед фіналістів конкурсу є блоги з Blox.ua – Сергій Манту та Місто без сексу. Тримаємо за вас кулаки!

 

Сьогодні у нас дві хороші новини…

По-перше, два блоги з Blox.ua до списку фіналістів конкурсу Best Ukrainian Blog Awards у категорії “Персональний блоґ”. А саме:

Сергій Манту – 38 голосів

Місто без сексу – 37 голосів

DOCEBANTUR та liolia, вітаємо вас і бажаємо перемоги! Нагадую, що переможці будуть визначені в суботу, 7 листопада, на Медіакемпі, там же вони й отримають нагороди за свій блогерський професіоналізм. Детальніше про конкурс та його фіналістів можна почитати у блозі Медіакемпу.

По-друге, на Blox.ua вперше за результатами місяця був перевищений показник 1 000 000 переглядів сторінок! Якщо точніше, то у жовтні за даними Google Analitycs на сервісі Blox.ua нараховано 1 312 785 переглядів сторінок. Тож є, що відзначити 🙂