Зичимо веселих новорічних свят!

Новий Рік – найказковіше свято з усіх. Завтрашня ніч до кожної домівки принесе подарунки під ялинку, сніг за вікнами і бенгальські вогники; веселі подорожі та незмінне відчуття початку чогось нового. А також – щирі усмішки друзів і рідних. Адміністрація Blox.ua вітає з прийдешнім святом і бажає знайти якомога більше тепла, радості та любові між новорічних подарунків – тоді ці почуття обов’язково залишаться з вами до наступного далекого 2011 року.

Якщо ви ще не знайшли  листівок для всіх своїх друзів, завітайте до новорічного блога, що був створений минулого року – можливо, саме там відшукається потрібне привітання.

Вітаємо з прийдешнім днем Святого Миколая!

Сьогоднішній п’ятничний вечір – особливий. Кожна дитина буде намагатися не заснути, очікуючи на візит святого Миколая. Бо так цікаво, що він покладе цього разу під подушку – часто подарунки святого виявляються справжньою несподіванкою. Цього разу приємні несподіванки очікують не тільки на дітей  –  святий Миколай розповів адміністрації Blox.ua про те, що в нього запасено подарунки для найцікавіших блогів, створених в поточному році. Святий Миколай просив, щоб ми повідомили авторів про очікуючі на них подарунки; тож якщо вашому блогу ще не виповнилося року, перевірте електронну скриньку вказану при реєстрації на Blox.ua 🙂

Що почитати на вихідних?

Нарешті за вікнами справжня зима. Білим потроху вкриваються гілки дерев і дахи будинків… Можливо, зовсім скоро ми зможемо зліпити перший зимовий сніжок чи навіть снігову бабу, а після довгої зимової прогулянки почитати улюблені блоги.

Сьогодні на Blox.ua врожай на блоги, що присвячені психології – можна зануритися в історію психології або задати цікаві питання сучасному спеціалісту. Якщо блукати у власній підсвідомості не дуже хочеться, пограйте в блукання містом у блозі “Ракурс”, поділіться думкою з приводу того, чи зручно жінці керувати авто, якщо вона на підборах та обов’язково проведіть декілька хвилин у пошуках щастя.