Вітаємо з травневими святами!

Травневі свята схожі на маленькі канікули – дні, коли можна помандрувати до моря, в гори, просто добре відпочити. З’являється час для цікавих (а головне – смачних!) експериментів на кухні, святкового шопінгу і фотополювання. Не треба нікуди поспішати, тому вечори можна присвятити новим книжкам або сімейному читанню улюблених ще з дитинства творів.

Бажаємо веселих і насичених гарними подіями свят!

 

Перенос файлової системи Blox.ua

Сьогодні вночі (з 8 на 9 квітня) відбудеться перенос файлової системи Blox.ua. Протягом декількох годин не будуть відображатися зображення в блогах, але зранку всі файли та зображення вже будуть на своїх місцях. Вибачаємося за тимчасові незручності 🙂

Вітаємо з прийдешнім Великоднем!

Адміністрація Blox.ua вітає всіх блогерів з прийдешніми святами, бажає гарного відпочинку і доброго настрою:) Так повелося, що разом з Великоднем до нас приходить справжня, тепла весна – час, коли хочеться дізнаватися про щось нове і розпочинати сезон подорожей. Якщо вам в ці дні бракує яскравих вражень, поїздок і спілкування, пропонуємо завітати на сторінку lviv.twevent.org.ua, присвячену весняній зустрічі твітерян у Львові. На зустрічі твітерян гарантовано буде багато конкурсів, квестів і змагань; а разом із ними – пригод, сміху, та веселих спогадів. Потрапити на зустріч зовсім просто – зареєструйтеся (якщо ви цього ще не зробили) у твіттері, придбайте квитки до міста Лева – і вперед!