Вітаємо з прийдешнім Великоднем!

Любі друзі, адміністрація Blox.ua вітає вас із наступаючим Великоднем та бажає натхнення, тепла, врівноваженності та, звісно, веселого свята!

Це родинне свято, проведіть його в колі близьких та рідних людей. Скористайтеся старовинним рецептом приготування пасок (або тут) та отримайте святковий настрій від переглядання вінтажних листівок до Великодня та читання святкових дитячих віршиків. Також нагадуємо про наш тематичний блог, в якому ми торік публікували інтерактивні листівки до Великодня – скористайтеся ними щоб привітати читачів ваших блогів або знайомих.

Художник Юрій Мацик

Автор картини – Юрій Мацик

Що почитати на Блоксі

Вже доволі давно ми в останній раз виходили на зв’язок з користувачами Blox.ua за допомогою цього блогу, не рекомендували цікавинки для читання тощо. Терміново виправляємося перед вами!

Перш за все, хочемо подякувати добровольцям-блогерам, які за довомогою кнопки “повідомити адміна” та елктроної пошти сповіщали нас про спамерські блоги, блоги з seo-контентом, ботах та інших порушниках правил сервісу Blox.ua.

Друзі, щиро дякуємо вам!

Також хочемо нагадати деяким користувачам Blox.ua, що наш сервіс – це не безкоштовна дошка оголошень та seo-інструмент, а блог-сервіс, в якому люди спілкуються, діляться емоціями, пишуть різні цікавинки зі свого життя. Як гарний приклад цікавих блогів, звертаємо вашу увагу на такі сторінки:

Це лише одиничні приклади того, як можна знайти цікаву тематику для свого блога та привернути до нього увагу тисяч читачів.