Пропозиції щодо покупки Blox.ua

Дорогі користувачі Blox.ua,

Ми отримали пропозиції щодо покупки сервісу Blox.ua і зараз перебуваємо в процесі їх розгляду. Якщо угода відбудеться, то платформа не буде закрита, про що ми Вас додатково повідомимо.

Адміністрація Blox.ua

Blox.ua припиняє функціонування

Дорогі користувачі,

Компанія “Агора Україна” на даний момент не має можливості розвивати свої проекти і прийняла важке, проте необхідне рішення припинити їх функціонування. Ми з радістю забезпечували платформу для ведення блогів тисячам користувачів і дякуємо Вам за те, що Ви були з нами.

На початку жовтня 2013 року Blox.ua стане недоступним. Будь ласка, збережіть замітки та файли Ваших блогів до кінця вересня 2013. Детальну інформацію щодо експорту записів блога можна отримати тут.

У разі виникнення додаткових запитань, пишіть нам на адресу електронної пошти [email protected]. Просимо вибачення, якщо ми не зможемо відповісти на всі Ваші звернення.

Команда сервісу Blox.ua

Експорт блога

Щоб зберегти текстову частину свого блога, необхідно залогуватися в сервіс та клікнути на назву блога, який ви хочете стягнути, вгорі на головній сторінці сервісу Blox.ua.

Після цього ви потрапите на сторінку експорту вашого блога, де слід натиснути кнопку <Стягнути XML-файл>.

В результаті на диск вашого комп’ютера буде записаний файл із замітками блога у форматі XML. Отриманий файл можна імпортувати в блоги на інших блог-платформах, які підтримують імпорт заміток у форматі XML. Це, передусім, платформи на основі WordPress.

Нагадуємо, що за допомогою експорту можна перенести тільки текст заміток. Зображення в XML-файлі не зберігаються.