5000 – це вже досягнення!

Блогів на  Blox.ua стає все більше і більше, зараз наш лічильник показує уже 4960 блогів створених користувачами, починаючи з січня цього року. З нетерпінням чекаємо на 5000 блог, його автор отримає від нас приємний сюрприз!

Для отримання сюрпризу в блозі повинна бути хоча би одна замітка. Якщо протягом трьох днів блог залишатиметься неактивним, сюрприз перейде до автора наступного за часом створення блога.

Зміна вигляду блогів на Blox.ua

Сьогодні вигляд блогів на Blox.ua трохи змінився – майже всі стандартні шаблони розширено, в результаті чого вони стали більш зручними для розміщення зображень. Ці зміни побачать лише ті користувачі, які не редагували CSS свого блога. Блоги, CSS яких було змінено, зберігають свій попередній вигляд. Якщо ж ви редагували CSS свого блога, проте бажаєте поновити шаблон, зайдіть у розділ "Вигляд" і оберіть новий шаблон із поданого списку.

Окрім оновлених шаблонів вгорі у блогах з'явилася нова навігаційна панель. Зате внизу вона зникла. На свій розсуд ви можете обрати білий, сірий чи чорний колір навігаційної панелі у розділі Вигляд > Елементи.

Остання річ, яку ви вже, мабуть, помітили кілька днів тому, –  це оновлені кнопочки "Додати блог до закладок" та логотип Blox для переходу на головну сторінку. Новий дизайн кнопочок з'явився завдяки автору блога lex.blox.ua.

Сподіваюся, вам подобаються останні зміни на Blox.ua. Чекаю на ваші відгуки в коментарях!

Блокс уже працює :)

Сьогодні вранці виник збій у роботі сервісу Blox.ua, у зв'язку з чим користувачі не змогли зайти в свої блоги. Проблема уже вирішена, а сервіс зараз працює у звичайному режимі. Просимо вибачення за тимчасові незручності.