5 днів до завершення реєстрації в Best Ukrainian Blog Awards!

До завершення реєстрації для участі в конкурсі Best Ukrainian Blog Awards, яка проходить в рамках конференції про нові медіа та інтернет-стартапи Blogcamp CEE, залишилося 5 днів. Поспішайте зареєструвати свій блог!

Для блогів із сервісу blox.ua створено спеціальну спонсорську номінацію "Блоґ на Blox.ua", до якої ви можете додати свій блог. Блоги із blox.ua можна також додавати і до інших номінацій, проте слід пам'ятати, що один і той же блог може бути додано лише до однієї номінації.

На даний момент в номінації "Блоґ на Blox.ua" уже 10 блогів, а за результатами голосування поки що лідирує блог Сергія Манту.

Ви можете подати свій блог до участі в конкурсі, проголосувати за блог(и) в номінації "Блоґ на Blox.ua", а також проголосувати за блоги в інших номінаціях на сторінці конкурсу Best Ukrainian Blog Awards.

БЛОГ РОКУ – підтримайте учасників із сервісу Blox.ua!

До участі в конкурсі блогів Best Ukrainian Blog Awards у номінації "Найкращий блог на Blox.ua" зареєстровано вже 4 блоги, а саме:

tishina.blox.ua
sergiymantu.blox.ua
money.blox.ua
sportunion.blox.ua

Підтримайте учасників – голосуйте за них активніше! А також подавайте свої блоги та блоги ваших друзів до участі в конкурсі!

Для того, щоби читачі голосували жвавіше, не забудьте вставити у свій конкурсний блог ось такий банер:

Код банера можна отримати на індивідуальній сторінці зареєстрованого в конкурсі блога на сайті конкурсу Best Ukrainian Blog Awards.

Конкурс блогів “Best Ukrainian Blog Awards 2008”

Стартував конкурс українських блогів “Best Ukrainian Blog Awards 2008”, офіційним партнером якого є Blox.ua.

Конкурс відбувається в 7 номінаціях, однією з яких є "Блог на Blox.ua". Щоб прийняти участь в Конкурсі, треба зареєструватись на сайті Blogcamp CEE 2008 та додати блог. В Конкурсі можуть брати участь лише блоги, що ведуться українською мовою АБО їхні автори проживають на території України (без мовних обмежень). Додавати можна не лише свій блог, а й блог, який вам просто подобається.

Запрошуємо всіх взяти участь!

НОВИЙ ІГРОВИЙ ПОРТАЛ ВІД «АГОРИ УКРАЇНА»

Ігровий портал ChikiDriki.com.ua було відкрито 17 вересня компанією «Агора Україна». На порталі представлено понад 1000 онлайн-ігор як для новачків, так і для просунутих гравців.


На порталі зібрано прості та легкі популярні казуальні онлайн-ігри, такі як більярд, покер, шахи, доміно, карточні, аркадні та флеш-ігри. Також представлені складніші ігри, наприклад, «Пул 8», «Снукер» або «Покер Техас Холдем», розроблені для просунутих гравців, котрі повинні знати правила гри та мають можливість купувати й вигравати ігрові жетони.

Користувачам порталу надається можливість долучитися до міжнародної спільноти гравців. Вони можуть створювати свої профілі на порталі, спілкуватися, додавати фотографії та писати блоги. На порталі також існує можливість одночасної присутності сотень та тисяч учасників в одній грі.