Привітання від блогерів

Адміністрація Blox.ua дякує усім блогерам, що привітали нас з днем народження проекту. Як і кожному імениннику, Blox.ua було дуже приємно отримувати ваші подарунки!

Відтепер протягом наступного місяця на головній сторінці Blox.ua будуть з'являтися блоги таких користувачів:

Beowolf – блог money.blox.ua;

Annetta – блог ctyshkiev.blox.ua;

Sab – блог sab.blox.ua;

stoprazvod – блог stoprazvod.blox.ua;

docebantur  – блог sergiymantu.blox.ua 

Ви завжди можете передивитися поради щодо блогування від цих та інших користувачів у спеціально розробленому блозі-довіднику по блогуванню WIKIBlox

 

Найпопулярніші шаблони Blox.ua

Пропоную усім користувачам, які ще не до кінця визначилися, який шаблон пасує до їх блога, переглянути сторінку найпопулярніших шаблонів, яка поповнилася молодіжним емо-шаблоном.

А ті блогери, що публікують у замітках власні вірші та прозу або виставляють світлини художніх робіт, тепер мають можливість додавати блоги до двох нових категорій у каталозі: "Графіка" і "Поезія та проза".

Бажаю усім вдалого понеділкового блогування! 

Нове на Blox.ua

Пройшов тиждень з дня народження Blox.ua і сьогодні ви вже можете ознайомитися з першою частиною привітань від наших блогерів, що були викладені у блозі WIKIBlox. І залучитися до них, додавши своє привітання.

Також запрошую всіх блогерів передивитися нашу колекцію юзербарів, що протягом цього тижня поповнюється кожного дня. Можливо, ви вирішили розробити власний унікальний юзербар? Ми з радістю допоможемо у дизайні або адаптації HTML-коду.

 

У Blox.ua з’явилися юзербари!

Тепер кожен блогер може обрати собі юзербар! Перша серія юзербарів знаходиться у блозі WIKIBlox. Введіть у віконце коротку назву свого блога, натисніть на кнопочку "Get Code!" і вставляйте код отриманого юзербара на форумах і у соціальних мережах, якими користуєтеся.

Коротка назва блога – це та назва, яку ви давали блогу при створенні. Для редакційного блога наприклад, повною назвою буде blox.blox.ua, а короткою – просто blox.

Юзербари зазвичай виступають у ролі графічного лінку до вашого інтернет-ресурсу (блога, домашньої сторінки, тощо). Вставляючи юзербари до підпису на форумах і у соціальних мережах, ви тим самим популяризуєте свій інтернет-ресурс. 

Ви можете створювати свої власні юзербари, завантаживши безкоштовну програмку Easy UserBar, або скористатися допомогою нашого дизайнера.

І ще одна новина – за проханням блогера denys до каталогу блогів Blox.ua було додано нову рубрику Релігія і суспільство.

Нагадую, що кожен блогер має можливість запропонувати назву рубрики для свого блога, якщо не знайде потрібної в каталозі.

Свята тільки починаються!

 Кожен з вас, якщо виникне бажання, у якості поздоровлення може надати корисну пораду для нових користувачів. Гарний приклад порад можна знайти у замітці блога money.blox.ua під назвою "Яких демонів потрібно побороти починаючому блогеру…" Дякуємо авторові цієї корисної замітки 🙂 

Поділіться з новенькими блогерами найважливішим на вашу думку, що повинна знати людина, яка вирішила створити свій перший блог.

Усі ваші поради будуть зібрані у спеціально розробленому для цього блозі, з посиланням на блог автора поради. А блоги 10 найкращих порадників отримають право по черзі з’являтися на головній сторінці Blox.ua протягом місяця.
 
Поради можна писати у своїх блогах протягом двох тижнів, починаючи з сьогоднішньої дати. Щоб ми швидко знайшли ваші поради, у назві замітки слід зазначати "Подарунок Блоксу" якщо ви ведете блог українською мовою, або "Подарок для Блокса" якщо ведете блог російською мовою.
  
Необов'язково писати довгі поради – можна обмежитися одним або декількома влучними реченнями. Кількість порад, які може надати кожен блогер, необмежена.

Найкращі поради будуть обиратися за допомогою спеціально розробленого голосування, у якому зможе взяти участь кожен.

Перші зміни 2009 року на Blox.ua

Свята проминули і настав час для нових змін на Blox.ua:

  • Оновлено каталог блогів. Ви маєте можливість переглянути каталог на сторінці ТОР-100, або зайти до нього через вкладку з головної сторінки.
  • Тепер вже опубліковану замітку можна сховати від відвідувачів блога за допомогою нової кнопки "Приховати", що знаходиться у панелі редагування.
  • З'явилася можливість гортати замітки того блога, який читаєте, за допомогою двох нових лінків, розташованих над заміткою.

Нагадую усім блогерам Blox.ua про можливість додати свій блог (якщо йому сповнився місяць і він регулярно оновлюється) до тематичного каталогу. Це можна зробити в адміністративній панелі блога таким шляхом:  Налаштування > Каталог > Обрати категорію > Записати. 

Якщо ви не знайдете у запропонованих категоріях ту, до якої тематично підходить ваш блог, ви маєте можливість запропонувати адміністрації створити нову категорію. 

Blox.ua вітає усіх блогерів з Різдвом!

 
 Сію, сію, засіваю 

Сію, сію, засіваю,
Вашу хату не минаю, 
З Новим роком йду до хати,
Щось вам маю віншувати: 
Щоб діти всі здорові, 
Їли кашу всі готові, 
Щоб вам була з них потіха. 
А нам грошей з півміха!

 Колядка (Н. Мудрик- Мриц) 

Ой ішла Колядка 
Вулицями в місті, 
У стічках сріблястих, 
В світлому намисті. 
Іскорки веселі 
На сніг розсипала, 
„Божий син родився!” – 
Усіх сповіщала.

Ми бажаємо, щоб з першою вечірньою зіркою до вашої домівки завітали любов, затишок і лагідний настрій Святвечора. Бажаємо, щоб за кутею у мирі і злагоді зібралася уся сім'я, а діти наколядували ласощів на весь наступний рік!