Можливі технічні помилки

Минулої ночі Blox.ua було перенесено на нові сервери. Через це в роботі сервіса можуть з’явитися технічні помилки. Якщо під час блогування ви помітите які-небудь невідповідності в роботі Blox.ua після переносу, прошу повідомити адміністрацію в коментарях до цієї замітки.

Дякую за толерантність, розуміння та співпрацю!

Технічна перерва в роботі сервісу

Сьогодні, починаючи з 23.00 години і до ранку наступного дня, Blox.ua працювати не буде. Це зумовлено переносом блогохостингу на нові сервери. Просимо вибачення за можливі незручності 🙂

Що почитати на вихідних?

На ці вихідні синоптики обіцяють переважно сонячну, але особливо холодну погоду. Всім, хто боїться морозів, пропоную натягнути улюблені вовняні шкарпетк, загорнутися в теплі пледи і почитати про різні способи утеплення вікон або поекспериментувати з приготуванням справжніх зимових напоїв. Починаючі програмісти можуть провести декілька теплих затишних годин за блогом Excel-VBA-VB 6.0.

Якщо ж ви людина, в якої слово “морози” викликає щасливу посмішку на обличчі, настав час скористатися туристично-музейними рекомендаціями від Мелле.

Який би з цих варіантів ви не обрали, бажаю тільки цікавих та насичених приємними подіями вихідних!

Якщо у вас встановлено лічильник від Бігміру

Існує проблема з коректним відображенням нових лічильників від Bigmir.net у блогах. При встановленні стандартного оновленого лічильника до блога стає видимим загальний прихований лічильник Blox.ua, що суперечить правилам використання лічильників Bigmir.net.

Для безкоштовних та прихованих платних лічильників Bigmir.net використовує майже однакові скрипти, завдяки чому зображення від видимого лічильника блогера автоматично підтягується до прихованого лічильника Blox.ua. Змінювати скрипти лічильників за власним розсудом адміністрація Blox.ua не має права, але у тих блогерів що зіткнулися з проблемою блокування лічильника компанією Bigmir.net, є можливість вставити до блога будь-який інший лічильник: Mail.ru, MyCounter, I.ua, Google Analytics.

Якщо ж вам необхідно мати лічильник саме від Bigmir.net, можна встановити одну зі старих версій, скрипти яких працюють коректно. Старі версії лічильників знаходяться на сторінці зі списком усіх можливих варіантів, під новими.