Екстремальне блогування

Яким буває блогування? – Тематичним, особистим, вузькоспеціалізованим, фотографічним, а нещодавно виявилося, що ще й екстремальним. Саме таким воно видалося для авторки блога Черно-белое размышление о жизни, за замітками якої переважна частина блогерів слідкувала кожного дня під час її перебування у пологовому будинку.
Сьогодні адміністрація Blox.ua приєднується до вітань, що лунають серед блогерів і бажає молодій мамі та її синочку Єгору щастя, здоров'я і тільки приємних несподіванок!
Це побажання ми вирішили підкріпити подарунком від Blox.ua, повідомлення про який було надіслано Вієні на е-мейл, вказаний під час реєстрації на нашому сервісі 🙂 

Нове на форумі Blox.ua

Сьогодні на форумі Blox.ua з'явився новий розділ під назвою Блогери Blox.ua. Розділ призначений для спілкування блогерів на різноманітні теми, що пов'язані з їхніми блогами.

Якщо ви вирішили створити власну спільноту чи обговорити з іншими блогерами будь-які питання, що стосуються ведення блогів, завітайте на форум Blox.ua і розпочніть власну тему!

Blox.ua вітає усіх жінок з 8 березня!

 

Існує один чудовий день, у який кожна жінка стає справжньою королевою:

Вона заходить на кухню і замість того, щоб розпочати готувати вечерю, спостерігає як її чоловік у тісному фартусі чаклує над своєю коронною стравою. Вона читає улюблену книжку у той час, коли чоловік, перетворившись із куховара у прибиральника, пилососить кімнати. Вона отримує безліч компліментів і посмішок від своїх знайомих у той час, як чоловік чекає на мить, коли зможе нарешті вручити їй свій подарунок. І не має значення, яким чином з'явилося це свято, головне, що воно є.

Адміністрація Blox.ua вітає усіх жінок із прийдешнім 8 березня і бажає, щоб ви почували себе королевами та принцесами кожної години свого життя!