31 серпня – День Блога!

Чи знаєте ви, що останній день літа – це професійне блогерське свято? 31 серпня всі блогери святкують День Блога. Це свято з’явилося в 2005 році після того, як слово “blog” було перекладено в цифри і таким чином було отримано число 3108, що так схоже на сьогоднішню дату календаря.
Пропоную підтримати традицію святкування 🙂 За інструкцією кожен блогер повинен знайти 5 блогів, які раніше не читав і опублікувати короткі відомості про них разом з прямими посиланнями в своєму блозі. Потім слід повідомити про публікацію авторів знайдених блогів а також додати до замітки тег BlogDay за допомогою посилання: http://technorati.com/tag/blogday2009 і посилання на офіційний сайт Дня Блога: http://www.blogday.org

Що почитати на вихідних?

Літо закінчується, і дедалі частіше вечори зустрічаються не на природі, а вдома за чашкою чаю з улюбленою книжкою в долонях. Адміністрація Blox.ua вирішила створити нову категорію в редакторському блозі, де ви зможете знайти посилання на блоги які буде цікаво почитати осінніми вечорами.

На цьому тижні зловити тепло останніх літніх днів вам допоможуть розповіді наших блогерів про подорожі до Угорщини і Болгарії; змусить посміхнутися блог Хвостовласника, а сумно позіхнути – Феміна: раціо. А коли захочеться спати, зазирніть до блога Самосовершенствование – можливо тоді ваш сон перетвориться на пригоду?

Нове на Blox.ua

Відтепер список всіх шаблонів Blox.ua, що були створені користувачами і доступні до копіювання, ви можете переглянути в графічному вигляді. Зображення шаблонів до списку підтягуються за рейтингом, тому найцікавіші шаблони ви побачите в першу чергу.

Для того щоб переглянути оновлену сторінку з шаблонами, зайдіть до Панелі Редагування > вкладка Вигляд і клацніть на лінк “Шаблони Користувачів”.

Враження від майстер-класу

Сьогодні один з учасників конкурсу від Кругозору опублікував свої враження від майстер-класу з приготування коктейлів, що відбувся минулої суботи. Автор блога 2kino не потрапив до четвірки переможців, але на майстер-клас він  пішов. І як виявилося, не марно 🙂

Цікаву і корисну розповідь про майстер-клас залишив фіналіст конкурсу, автор блога Design Files. Він виклав у своєму блозі табличку щільності компонентів для коктейлів і посилання на сайти з коктейльними рецептами.

Якщо інші учасники конкурсу також вирішать поділитися своїми враженнями від майстер-класу, посилання на їх розповіді будуть додані до цієї замітки.

Переможці конкурсу від Кругозору

Прийшов час оголосити переможців, які отримають квитки на майстер-клас з приготування коктейлів. Як виявилося, найцікавіше проводять свої вихідні автори таких блогів:

ctyshkiev
life69
df
workandtravel

Організатори майстер-класу з приготування екзотичних коктейлів зв’яжуться з переможцями електронною поштою.
Дякую всім, хто приймав участь в конкурсі та голосуванні, а фіналістів вітаю з перемогою і бажаю отримати нові корисні знання і навички на майстер-класі! 

Обираємо кращі конкурсні замітки

*Останній блогер у списку не приймає участі в голосуванні, але також написала дуже цікаву статтю про те, як гарно провести літні вихідні.

Голосування триватиме до 5 серпня, а 6 серпня ми оголосимо переможців, яких ви нам допоможете обрати 🙂