Блогери Blox.ua запрошені на міжнародну зустріч блогерів!

Великдень уже минув, але гарні новини не закінчуються. Цього разу сервіс блогів Blox.ua приготував сюрприз для найактивніших користувачів сервісу – можливість поїхати на міжнародну зустріч блогерів 26 – 29 червня в Юраті, яка розташована на півострові Хел (не плутати з англійським словом hell!), що у Балтійському морі (Польща). Детальна карта місця події, по якій можна поклікати, нижче.


View Larger Map

Редакція вибере п’ять найактивніших блогерів сервісу для участі в цій події. Активність вимірюється двома факторами:

  • кількість цікавих заміток, які ви створите протягом найближчих трьох тижнів;
  • кількість друзів, яких ви запросите вести блог у нашому сервісі (про останнє потрібно залишити коментар під цією заміткою).

Blox.ua надасть запрошення для отримання візи та повною мірою профінансує участь у міжнародній зустрічі блогерів (проживання в готелі та авіаквитки). Детальна програма заходу буде опублікована пізніше.

Не упустіть свій шанс!

Свято наближається :)

Команда Blox.ua вітає користувачів сервісу з Великоднем! Бажаємо Вам щастя, радості, міцного здоров'я, а також вдалих і цікавих блогів! Запрошуємо зіграти пасхальну гру, яка обов'язково принесе вам удачу 🙂

Ви можете скопіювати гру у свій блог на blox-і або в ЖЖ і привітати своїх друзів з Великоднем. Скопіювати гру можна тут.

Запрошуємо додавати блоги до каталогу

Запрошуємо блогерів сервісу blox.ua додавати свої блоги до Каталогу блогів!

Якщо ваш блог створено понад місяць тому, ви можете додати його до Каталогу блогів сервісу blox.ua. Кожному блогу може бути присвоєна одна з 20 категорій, які покривають різноманітну тематику – від хобі та розваг до таких серйозних справ, як політика та бізнес. Додавши свій блог до каталогу, ви допоможете читачам, які цікавляться вашою темою, швидко знайти саме ваш блог, таким чином також збільшуючи його відвідуваність.

До каталогу можуть бути додані лише активні блоги. Остання замітка блога, який належить до каталогу, не може бути написана давніше, ніж два тижні тому. Блоги, які не відповідатимуть цьому критерію, автоматично видалятимуться з каталогу.