Результати конкурсу весняних шаблонів

Журі визначилося з оцінками; всі бали за категоріями “креативність”, “складність виконання” та “юзабельність” підраховано. А це означає, що ми маємо переможця 🙂 Клацніть мишею на зображенні вище, для того щоб перейти до конкурсного блога і дізнатися, який з шаблонів отримав найвищі бали.

Прийом робіт на конкурс весняних шаблонів закінчено

Час плине дуже швидко. Здається, конкурс було оголошено тільки вчора, а сьогодні вже прийшов час починати підбивати його підсумки. Переглянути роботи і залишити власні коментарі до них можна на сторінках конкурсного блога.

Якщо ви подавали роботу на конкурс але не побачили її серед опублікованих, повідомте про це адміністрацію через коментарі або за е-мейлом.

Прийом робіт на конкурс кращих весняних шаблонів скоро закінчиться

До завершення конкурсу на кращий весняний шаблон залишилося всього три дні, тож поспішайте 🙂 Ви можете додати власну конкурсну роботу до кінця наступного понеділка – у вівторок розпочнеться робота журі.

Наразі в конкурсному блозі опубліковано дві готові роботи. Якщо ваш шаблон вже також готовий, додайте до цієї замітки коментар з посиланням на нього. Якщо ви не встигаєте з дизайном або якийсь CSS-елемент не хоче підкорятися, про це також можна повідомити в коментарях і отримати корисні поради, що допоможуть вирішити проблему.

Бажаємо успіху, гарного настрою і веселих вихідних!

Конкурс весняних шаблонів

Саме зараз, коли весна вже на порозі, а земля ще холодна і вкрита сірими кучугурами останнього снігу, хочеться чогось напрочуд яскравого і теплого. І якщо сонце день через день ховається за хмарами, то рідна інтернет-сторінка може подарувати і теплі кольори, і гарний весняний настрій.

Якщо ви знайомі з  основами CSS’у і маєте художній смак, долучайтесь до конкурсу весняних шаблонів від Blox.ua. Розробивши новий весняний шаблон, ви отримуєте можливість стати добрим чарівником, що подарує гарний настрій багатьом користувачам Bloх.ua, а також виграти чудову нагороду – портативний жорсткий диск WD My Passport Essential на 1000 Gb.

Для того, щоб взяти участь у Конкурсі, ви маєте:

– бути блогером Blox.ua;

– ознайомитися з умовами конкурсу “Найкращий весняний шаблон”:

– створити шаблон на весняну тематику до 22 березня;

вставити конкурсну кнопочку до блога, що братиме участь в конкурсі;

– а також відписатися в коментарях до конкурсного блога про свою участь, надавши в коментарі лінк до свого весняного шаблона.

Якщо ви хочете взяти участь у конкурсі але тільки починаєте своє знайомство з CSS – завітайте до блога CSS від блондинки – за допомогою розміщених там уроків створювати нові шаблони напрочуд легко і весело.

Адміністрація Blox.ua всім бажає успіху і натхнення!