Обережно, TWI-Окупація!

Скоро відбудеться захоплення Львова масовою атакою користувачів твіттера. Тож якщо ви не тільки блогер, але ще й твіттерянин, ця новина саме для вас.

Занотовуємо в свої нотатники і календарі, що приблизно через місяць – 29 серпня 2010 року потрібно окупувати м. Львів. Забава розпочнеться о 12:00 рівно. Дрескод зустрічі – військова форма будь-яких епох, армій, народів (від первісного воїна африканського племені, до обладунку Дарка Вейдера, від лицаря, до спецназівця, тощо). Варто зазначити, що власник найкращого костюму отримає нагороду. Місце зустрічі – Порохова Вежа (докладніше можна дізнатися на сайті проекту або у блогера Тараса). Реєструйтеся, знайомтесь, приводьте друзів – запрошуються всі бажаючі 🙂

Бажаємо вдалих вихідних!

Що почитати у вільну хвилинку?

Вже декілька днів поспіль Україну не покидають рясні дощі. Але литися зараз вони мають повне право – скоріше за все природа таким чином зустрічає одне з наймістичніших слов’янських свят – Івана Купала. За повір’ям цього тижня можна було шукати скарби, ворожити на любов, стрибати через вогнища та водити хороводи.

Історично день Івана Купала був днем літнього сонцевороту (сонцестояння) і  збігається з різдвом Івана Хрестителя.

На Блоксі про свято Івана Купала можна почитати у блогах Мій СвітОляд та Етносексологія: ерос і культура. Якщо ж читати не дуже хочеться, радимо відвідати міжнародний етнофестиваль “Країна Мрій”, що відбудеться на прийдешніх вихідних у Києві.