Слоган для Blox.ua: ГОЛОСУВАННЯ!

Дехто з вас уже висловлював свої думки з приводу слогану для сервісу Blox.ua. Настав час їх підсумувати і зробити остаточний вибір. Тому запрошуємо вас узяти участь в опитуванні, в якому ми зібрали ідеї, попередньо висловлені в коментарях, і проголосувати за слоган, який, на вашу думку, найкраще відповідає духу нашого сервісу. Опитування триває до 20 серпня.

Ваша думка для нас дуже важлива!

Опитування закінчено. Результати:

Обираємо слоган для BLOX.UA

Створено тобою (Создано тобой)
    50,69% (73)
Добре написано (Хорошо написано)
    27,08% (39)
Пишіть із задоволенням (Пишите с удовольствием)
    22,22% (32)

 

Слоган для Blox.ua: ГОЛОСУВАННЯ!: 18 комментариев

  1. внимание блоксу нужны аватарки-с аватарками писать интестней-куда можно написать мою просьбу

  2. Будем разрабатывать, уже просили. Но пока не могу сказать, когда появляться.

  3. еще один вопрос,а можно сделать такую функуцию-предисловие-тоесть та котороая всегда будет впереди

  4. А я си хочу таку послугу – же би мі за кожну замітку по 10$ з держбюджету РФ перераховували. А хай наших (!) хлопаків і дєвок не дивує така скромність (тіко 10$!). То ті сасєді не знают, як я можу багато писати. А за пятнайцять долярів можу писати тіко про них))).

  5. А ше си Вам запропоную нові, як то ви звети, слоган і акцію. Безкоштовно 10Gb місця, при умові що можна додавати лише файли .txt і новий слоган “Пиши хоч трісни!” )))

    P.S. Не майте за зле, я то тіко жартую)

  6. 2 maxon: “Блоги в тему” випали ще в минулому опитуванні.

    2 docebantur: А щодо грошей із державного бюджету РФ за замітки – чудова ідея! Треба лише переконати їхнього президента 🙂

  7. эмм срочно подскажите пожалуйста как в описание дневника засунуть картинку или,чтоб верху блога была картинка постоянная

  8. напомощь хоть кто-то может мне помочь вставить картинк ”’в щпапці”

  9. Увага! Пишу неприховану агітацію за вподобаний слоган!

    Нє ну троха си переняв. Чому лідирує – Написане тобою?? Ну якщо блог, то вже Шуфрічу з Косміком понятно, що тобою написано. До того ж цей слоган не несе жодної інформації про якість того написаного. А як писав О.Вальд: “Краще дати людині отруту, ніж пагану прозу”. А – Пишіть із задоволенням – узагалі асоціюється з совєтскою їдальнею і гаслом “Пріятного апєтіта”. Нелюблю я наказових речень).

    Так що “Добре написано” і крапка.

  10. ну лично я проголосовала за-написанно тобой…потому,что тут не просто взял -написал…на этом сайте очень трудно,чтобы дневник отличался от всех…стараюсь приложить усилия,что бы ,что-то придумать…и не одна я

  11. яким чином визначається місце мого блога у рейтингу блоска?

  12. Мені здається, що голосування у якому брали участь лише 144 респондентів не є репрезентативним і має носити лише рекомендаційний статус при виборі слогану.

  13. Так воно і буде. Проте ми схильні втілити рекомендацію наших користувачів в життя, оскільки проголосували саме ті, кому небайдуже, яким буде слоган сервісу.

Обсуждение закрыто.