5 днів до завершення реєстрації в Best Ukrainian Blog Awards!

До завершення реєстрації для участі в конкурсі Best Ukrainian Blog Awards, яка проходить в рамках конференції про нові медіа та інтернет-стартапи Blogcamp CEE, залишилося 5 днів. Поспішайте зареєструвати свій блог!

Для блогів із сервісу blox.ua створено спеціальну спонсорську номінацію "Блоґ на Blox.ua", до якої ви можете додати свій блог. Блоги із blox.ua можна також додавати і до інших номінацій, проте слід пам'ятати, що один і той же блог може бути додано лише до однієї номінації.

На даний момент в номінації "Блоґ на Blox.ua" уже 10 блогів, а за результатами голосування поки що лідирує блог Сергія Манту.

Ви можете подати свій блог до участі в конкурсі, проголосувати за блог(и) в номінації "Блоґ на Blox.ua", а також проголосувати за блоги в інших номінаціях на сторінці конкурсу Best Ukrainian Blog Awards.

5 днів до завершення реєстрації в Best Ukrainian Blog Awards!: 6 комментариев

  1. Мої друзі хотіли сьогодні проголосувати але система сказала, що приймаються лише голоси проживаючих в Україні. В них мейлі на закордонних порталах. Думаю, що це не правильно. Багато хто в Україні має свої скриньки тільки на закордонних порталах.
    Так чи інакше голосуйте за family.blox.ua/html думаю, що кожен знайде на ньому щось цікаве для себе. З повагою Triska

  2. triska, справді, в голосуванні приймаються до уваги лише голоси з українських IP. Це захід від зловживань у голосуванні. До того ж, конкурс є суто українським. Можливо, щодо деяких блогів це несправедливо, але такі правила, встановлені організаторами.

  3. rona, це правильно що конкурс суто український і приймаються голоси з українських IP. Я писала про людей з українськими IP але з мейлами напр. на gmail.com Таких голосів система не приймає – це вже не правильно

  4. був збій в системі. я теж не міг протягом одного дня проголосувати. це було минулого тижня. зараз проблем в українськи ІР нема. ну і те, де знаходиться скринька голосувальника – ніяк не повязанао з можливістю проголосувати

  5. Організатори кажуть, що минулого тижня протягом 4 годин не могли голосувати користувачі Волікабель та ще двох маленьких операторів, оскільки вони

    ідентифікувались, як неукраїнські. Це було оперативно виправлено.

Обсуждение закрыто.