Сюрприз для користувачів Blox.ua на Блогкемпі!

Блогкемп уже на носі. Завтра з'їжджаються перші учасники події, проте найцікавіше чекає на вас у суботу. Програма заходу обіцяє бути цікавою та дуже насиченою. Реєструйтеся для участі в події – сьогодні ви ще встигнете це зробити!

Нагадую, що на користувачів сервісу Blox.ua на Блогкемпі чекає приємний сюрприз. Щоби отримати сюрприз, потрібно в суботу о 13.30 (на самому початку обідньої перерви) підійти до стенду Blox.ua. Ми дуже хочемо вас побачити! А ви нас?

Якщо ви збираєтесь на Блогкемп, поінформуйте своїх читачів про це у своєму блозі. Це можна зробити, наприклад, поставивши в блог кнопку, яку розробив автор блога lex.blox.ua.

Зустрінемося на Блогкемпі?

Сюрприз для користувачів Blox.ua на Блогкемпі!: 15 комментариев

  1. Роночка, сподіваюся сюрприз буде приємним) А то посилаю свего резидента до стенду і сі бою же би з ним чого не сталося))

  2. Добре, чекаємо вашого резидента – секретний пароль – ім”я користувача на Блоксі 🙂

  3. Надибав “славні” відгуки про українську блогосферу (та й про себе зокрема) одного з членів жюрі. Питання, навіщо судити людині, яка її ненавидить і яка їй чужа? Що ще україномовного в Україні розвивається так стрімко як блоги? Тоді чому член жюрі допускає висловлювання, які натякають, що все українське – най я не кажу??

  4. Я не зовсім знаю, про кого і які висловлювання йдеться. У будь-якому разі, не підтримую жодних негативних висловлювань про українське і Сергія Манту 🙂

  5. 2docebantur

    Я пока тоже не встречал негатива.

    ссылки в студию, если можно

  6. Йдеться про А.Ульянова – dadakinder.livejournal.com/643782.html

    Не скажу, що тут вже зовсім немає якогось моменту особистої образи, проте якби це було лише особисте я б до “блоксу” не звертався.
    “Украинская блогосфера ещё позорней, чем я думал” ??? І цю людину вибрали для суддівства? Наперід все знав, чого судив? І т.д.
    Питання для “блокса” інше – якщо у конкурса такі люблящі українське судді навіщо “Блоксу” бути партнером цього конкурса?

  7. Я в шоці! Почитала собі замітку про BUBA А.Ульянова! З цього блювання запам’яталося декілька слів нецензурних. Я в шоці! Непоганий собі членик жюрі! Фу!

  8. “Я так понял, первобытнообщинные коммьюнити – фишка, да? Да, блядь?” (це про блог Вишиванка) – звертаюся з глибоким проханням перекласти це на укр мову. Я не можу ніяк зрозуміти про що тут йдеться!

  9. Блокс став партнером конкурсу, тому що сервіс підтримує розвиток української блогосфери. Завдяки конкурсу засоби масової інформації та суспільство в цілому звернуло увагу на українські блоги, багато цікавих блогів знайшли нових читачів.

    Ульянов був обраний членом журі організаторами конкурсу, тому що він представляє велику частину української блогосфери. На жаль, не найкращу. Деякі люди здобувають собі популярність епатажністю та брутальною критикою інших. Рекомендую на них не звертати уваги.

  10. Позиція “Блокса” зрозуміла і мабуть правильна. Але як на мене не вірно розтавлені акценти. Кращу, гіршу частину він представляє це справи смаку (сам був читачем ШО). Писав він не як Толік, а як суддя. І коли говорив про українську блогосферу навряд чи він асоціював себе (знайомих, друзів) з нею (тут зовсім не йдеться про мову). (Хоча знаючи його публікації він маю певну схильність до цих “фека-тем”, проте навряд його філія зайшла так далеко). І якщо б йшлося про окремий блог, н-лад мій, то при конструктивні критиці (а не при цьому зловоніі) потрібно на це звернути увагу лише мені. Коли людина називає себе офіційним суддею і робить напади на укрблогосферу загалом, то це вже справа громадськості. Трохи задовго, але вважав за необхіде це акцентувати.

  11. Уточка всегда был и остается самым злословным украинским критиком (а зачастую и самым объективным, хотя и не всегда), за что его и любят 🙂

    Несомненно часть правды в его словах есть, но поскольку я не критик, то стараюсь смотреть более просто и не так пафосно — мне кажется, что с правилами и общей концепцией БУБА просто был промах — этот конкурс выполнил только одну из возложенных на него задач, а именно популяризацию Блогкемпа как мероприятия в общем и сайта в частности на момент его проведения. На мой взгляд, недопустимо было делать выход в финал через народное голосование (которое просто можно описать словами “попроси друзей проголосовать и выиграй”), мы получили некоторых финалистов, которых не всегда можно отнести к лучшим в группе. Думаю, единственной наиболее репрезентативной номинацией была номинация от Блокса, в которой победил блоксоблог с авторским и интересным наполнением, и то это произошло только из-за того, что Блокс имеет наиболее узкую аудиторию из всех номинаций (я говорю только об активной аудитории) и тут просто сложилась уютная камерная атмосфера, благодаря которой многие, кто мог выиграть благодаря накруткам или наличию большого числа знакомых, просто не стали выставляться на конкурс.

    Плюс мне очень непонятен факт подбора жюри и возможности члену жюри стать призером в одной из номинации, также я не понимаю как два блога от партнеров Блогкемпа стали победителями — я не знаю ни одного конкурса, который бы себе такое позволил.

    Именно по причинам не верной концепции БУБА имеет негативные отклики, из-за которых, естественно страдают и сами участники конкурса — но это никак не может быть показателем качества украинской блогосферы. На месте Уточки, я бы считал бы наиболее правильным отказаться от судейства, если он не был согласен с отбором финалистов, а не срать постфактум.

    Если смотреть в будущее, то мне кажется, что БУБА на следующий год должен полностью изменить свою концепцию и организаторский подход, иначе количество желающий в нем участвовать будет минимально.

  12. Згодна з тим, що конкурс був недосконалим. Ми передамо зауваження організаторам (підкреслюю – Блокс не був організатором, а партнером), тож сподіваюся, наступного року конкурс буде проведено краще.

Обсуждение закрыто.