Привітання від блогерів

Адміністрація Blox.ua дякує усім блогерам, що привітали нас з днем народження проекту. Як і кожному імениннику, Blox.ua було дуже приємно отримувати ваші подарунки!

Відтепер протягом наступного місяця на головній сторінці Blox.ua будуть з'являтися блоги таких користувачів:

Beowolf – блог money.blox.ua;

Annetta – блог ctyshkiev.blox.ua;

Sab – блог sab.blox.ua;

stoprazvod – блог stoprazvod.blox.ua;

docebantur  – блог sergiymantu.blox.ua 

Ви завжди можете передивитися поради щодо блогування від цих та інших користувачів у спеціально розробленому блозі-довіднику по блогуванню WIKIBlox

 

Привітання від блогерів: 10 комментариев

  1. Що це за реклама??? Кнопка “веб2,0” просто жахлива! Чи можна якось зменшити довжину рекламного банера, а то він не гармоніює з моїм?

  2. Ще… чи можна вибирати рекламу? Чи буває вона більш адаптованою графічно до блогу (як на лайфджорналі) Чи Адміністрація українського Блоксу йде хоч інколи назустріч своїм блогерам? І чому на польському “Блоксі” реклами немає, хоча блогів (і до цього ж активних!) значно більше?

  3. docebantur,
    кнопку дизайнери збираються змінити, бо вона дійсно не пасує до навігаційної панелі. А реклама щезає, якщо тицьнути мишею у будь-якому місці блога.

  4. Збираються? Чи означає це, що змінять? Реклама то зникає, але блог мій “невідцентрований”, а реклама так. Виглядає це якось не дуже. І бавитись з цим мені(. Як на мене, то про такі сюрпризи потрібно повідомляти завчасно.

  5. Здрасте! вы там спрашывали про жывотных ответ да есть. черепеха. Обещаю разместить ее фотки…Она у меня модель… Вечно залезет на камень и загорает , ух какая борзая! А потом я иду просто прямо , ну не в ее направлении , и слишу… хлюпсь… испугалась. Наивная она у меня… И кусается вредина!!!

  6. Дякую усім за привітання!

    docebantur, розміщення реклами ми будемо виправляти. На щастя, реклама висить у блозі не статично, тому вигляд блога “псується” не часто. Можна клікнути на будь-яке місце у блозі, і реклама заховається. Дуже складно пристосувати рекламу до різноманіття індивідуальних шаблонів.

Обсуждение закрыто.