Партнерська програма для блогерів

Сьогодні ми отримали цікаву пропозицію від найвідвідуванішого* українського блога Plitkar. Кожен блогер, що регулярно оновлює блог і розмістить в HTML-полі свого блога віджет від «Plitkar», після проходження модерації потрапить на його шпальти.

Щоп'ятниці на «Plitkar» з'являтиметься новина, у якій будуть перелічені всі блоги з розміщеним віджетом як рекомендовані до перегляду. Ця новина залишатиметься на головній шпальті «Plitkar» до вівторка.

На сторінці, де вам пропонується отримати віджет для блога, ви також можете обрати розміри віджета за власними вподобаннями – так, щоб він якнайкраще пасував до вашого блога. Для того, щоб вже на наступні вихідні потрапити до «Plitkar», повідомте нас про встановлення віджета е-мейлом: [email protected] до четверга. Наразі пропозиція дійсна протягом тижня, але згодом може бути подовжена.

__ 

*Дізнатися більше можна тут.

Партнерська програма для блогерів: 19 комментариев

  1. Так, оце цікаво, як то можна отримати пропозиці від самих себе? Всім відомо, що пліткар – це є дитина агори, блокс також, відповідно верхнє керівництво одне і теж.

    Це Слава придумав?:)))

    Ідея цікава. Пліткар має велику відвідуваність, тому ставити лінк на нього варто.

  2. tits.blox.ua є і тут

    p.s. соррі що тут пишу, до пошти зараз немаю доступу.

  3. taras,

    так, це пропозиція скоріше не від Агори, а від Слави 🙂

    electric.org.ua – зараховано! Також ти мені надав ідею – про віджет, встановлений у блозі, можна відписуватися тут в коментарях, на пошту не обов’язково.

    Української версії на жаль, нема.

    sab,

    блоги +18 також можуть брати участь. Під модерацією ми маємо на увазі, що блог не має бути сплогом у найгіршому сенсі цього слова і повинен регулярно оновлюватись. (Хоча б раз на 10 днів).

  4. taras,

    нічого страшного, що тут пишеш – інші отримують можливість передивитися коментарі і з’ясувати для себе деякі питання, що можуть виникнути після замітки.

    tits.blox.ua – також зараховано.

  5. Привіт, я поставила на vushuvanka.blox.ua/html, mandrivka.blox.ua/html, richka.blox.ua/html. Хату-читальню зобов”язуюсь до вечора оновити, як тільки допишу важливий папір по роботі.:)

    Правда, це посилання на Пліткар не пасує до Вишиванки як і деякий гуглівський контекст ( мамцю моя, які я слова знаю! а ще в січні була повним невігласом)

  6. richka, якщо не пасує то і не треба встановлювати :))) все елементарно 🙂

    a.betka, ще про умови – встановлення віджета є постіним, а згадка про блог де є івджет в пліткарі – буде лише одноразово і тимчасово? чи стаття буде довго стояти?

  7. taras,

    встановлення віджета – десь на місяць, якщо захочеш, то можна буде подовжити. Згадування у Пліткарі буде неодноразове – кожної п’ятниці протягом місяця. Ми підрахували і виходить, що якщо посилання з’являється на головній шпальті у п’ятницю, воно залишається до вівторка.

    richka,
    Тарас вірно каже – якщо не пасує, то можна і не ставити 🙂 До речі, тобі було б гарно поставити свої блоги собі самій у закладинки, можна у графічні, як в блозі з цсс: css.blox.ua/html

    men4,

    що ви маєте на увазі? Написати і опублікувати. Як і що, можна подивитися в хелпі: http://www.blox.ua/html/2686977,262146.html

  8. Вчера около 21 часа отправил уведомление об установке виджета, а ответа все нет.

  9. Давайте з вашим “Чікіндрікін” співпрацювати, а то заголовки “Пліткаря” лякають.

  10. sab,

    твій блог зараховано, так само, як і усі інші, що поставили віджет. Якщо з приводу якогось блога виникнуть запитання щодо його змісту, будемо зв’язуватися з власником поштою.

  11. A.betka , ко мне таких вопросов возникнуть не может, 100%. =)

  12. Й не подумаю навіть ставити. В мене блог для розваги, тому ця нісенітниця мені не потрібна

  13. А де новина про сторінки з віджетами від пліткаря на сторінках пліткаря?:)

  14. taras,

    сьодні буде)

    Я вже передала Славі посилання на всі блоги, що встановили у себе віджет.

Обсуждение закрыто.