Конкурс для блогерів Blox.ua від «Кругозору»

Літо – всі думають, куди подітися від спеки, і як вдало провести час. Тепер про це можна не просто думати і планувати, а також писати й отримати нагороду!

Компанія «Кругозір» та Blox.ua оголошують конкурс на тему «Як провести літні вихідні». Щоб узяти участь в конкурсі, потрібно до 2 серпня включно написати у своєму блозі про ваші ідеї, плани чи мрії щодо проведення літніх вихідних і вставити в конкурсну замітку кнопку конкурсу. Автори найкращих чотирьох заміток отримають по два квитки на майстер-клас «Робимо 10 найкращих екзотичних коктейлів (з дегустацією)», що пройде 8 серпня у Києві!

У понеділок 3 серпня найкращі 10 заміток на вибір адміністрації будуть винесені на голосування читачів, що триватиме до 5 серпня. Четверо переможців «всенародного» голосування будуть оголошені 6 серпня і отримають квитки на екзотичний майстер-клас для себе та свого друга чи подруги.

Отже, починайте збирати ідеї літніх вихідних, напишіть про це в блозі до 2 серпня і не забудьте поставити ось таку конкурсну кнопку, щоб ми могли ідентифікувати вашу замітку як конкурсну. Щоб конкурсна кнопка з’явилася у вашому блозі, потрібно скопіювати поданий нижче код та вставити його у конкурсну замітку, натиснувши на іконку HTML у редакторі.

создать дневник

Конкурс для блогерів Blox.ua від «Кругозору»: 8 комментариев

  1. а можна якось відстежити, що народ пише для конкурсу? Цікаво було б почитати ідеї щодо літніх вихідних

Обсуждение закрыто.