Профіль автора

Як уже встиг помітити уважний taras, на Blox.ua сьогодні введено чергові зміни. В боковій колонці кожного блога з’явився лінк на профіль автора чи авторів, завдяки якому читачі можуть в одному місці переглянути інші блоги цього ж автора, його/її коментарі та коментарі інших у блогах цього автора.

Профіль автора(ів) блога може бути публічний і прихований. Якщо в блозі ви бажаєте залишатися таємним незнайомцем, то можете приховати лінк на ваш профіль, зайшовши у Вигляд > Елементи > Показувати лінки до профілів авторів.

Невеличкі зміни, пов’язані з профілем автора, відбулися також і на головній сторінці. Лінк на ваш профіль тепер доступний не вгорі сторінки на окремій вкладці, а трохи нижче, під кнопкою “Вийти” (з сервісу), яку ви побачите після логування. У розділі “Мій профіль” ви можете визначати, які елементи будуть доступні у вашому публічному профілі автора (наприклад, показувати блоги 18+ чи ні), а також змінювати приватні дані (наприклад, пароль, адресу електронної пошти чи мову інтерфейсу).

І остання річ, проте дуже важлива: адміністрація Blox.ua просить вибачення за ранкові збої в роботі сервісу, що відбулися у зв’язку із введенням нових функцій. Запрошую усіх користувачів тестувати зміни на Blox.ua та висловлювати думку про те, які ще елементи ви б хотіли бачити в профілі автора!

Профіль автора: 5 комментариев

  1. Мне кажется, что удобнее для всех, и для авторов и для посетителей, такие «классические» профили, которыми управляют отдельно от блога.

    «Обо мне, мое фото, мои блоги, связаться лично, друзья, заметки и т.д.», или вставить шаблон профиля , как неизменимую категорию блога. Хочешь, заполняешь, не хочешь, не заполняешь. Хочешь, вставляешь названия заметок, которые кажутся тебе более важными, хочешь, нет.В том варианте который сегодня, не постоянный посетитель не разберется, но это мое личное мнение. А профиль нужен, конечно, т.к. блоги какие –то обезличенные получаются.

  2. mahakiev,

    спасибо за идеи и пожелания 🙂

    Администрация Blox.ua планирует добавлять функции к профилю, чтобы он стал более индивидуализированным.
    Сегодняшний вариант позволяет бегло ознакомиться с полной деятельностью того либо иного пользователя на Блоксе (если конечно, пользователь делает профиль доступным для просмотра); автор блога с помощью профиля может проверять, обновлялась ли беседа в откомментированных им заметках – мне это показалось достаточно удобным 🙂 По поводу раздела “Обо мне”, фото (либо аватарок), интересов – полностью согласна.

Обсуждение закрыто.