MediaCamp уже не за горами!

7 листопада у Києві відбудеться конференція MediaCamp Kyiv 2009 (http://mediacamp.org.ua), присвячена розвитку сучасних мас-медіа, та переходу традиційних медіа у цифровий формат. Організатори пропонують насичену програму з доповідями провідних медіа-фахівців. За день відбудеться 32 доповіді, з яких кожен учасник зможе вибрати найцікавіші. Ознайомитися з програмою заходу можна тут.

В рамках конференції також відбудеться нагородження переможців найочікуванішої події в українській блоґосфері – конкурсу найкращих українських блоґів BUBA 2009. Нагадуємо, що серед фіналістів конкурсу є блоги з Blox.ua – Сергій Манту та Місто без сексу. Тримаємо за вас кулаки!

 

MediaCamp уже не за горами!: 11 комментариев

  1. А я от не про приємне… Подививсь тут у вас гаджет з’явивсь – “Про авторів”… Так що тоді це справді була Адміністрація?! Якщо так, чого не казали відкрито?

  2. так. Усіх вітаю, але у мене є запитання. Колись у вікі блогу було як робити фавікони. я про них згадала, але як робити не памятаю. будь-ласка повторіть урок. Дякую.)

  3. Ось тут Annetta знайдете, як робити фавікони. Тільки не кажіть, що ви ту “саму картинку квітки” десь загубили 🙂

  4. docebantur, я довго думала над тим, що ви запитали, і так і не зрозуміла. Коли була була Адміністрація і про що не казала відкрито?

  5. docebantur,

    user і

    username – схожі, але різні нікнейми 🙂

  6. Нік user здається, був найпершим і зараз найневживаніший 🙂

Обсуждение закрыто.