Вітаємо з прийдешнім Великоднем!

Адміністрація Blox.ua вітає всіх блогерів з прийдешніми святами, бажає гарного відпочинку і доброго настрою:) Так повелося, що разом з Великоднем до нас приходить справжня, тепла весна – час, коли хочеться дізнаватися про щось нове і розпочинати сезон подорожей. Якщо вам в ці дні бракує яскравих вражень, поїздок і спілкування, пропонуємо завітати на сторінку lviv.twevent.org.ua, присвячену весняній зустрічі твітерян у Львові. На зустрічі твітерян гарантовано буде багато конкурсів, квестів і змагань; а разом із ними – пригод, сміху, та веселих спогадів. Потрапити на зустріч зовсім просто – зареєструйтеся (якщо ви цього ще не зробили) у твіттері, придбайте квитки до міста Лева – і вперед!

Вітаємо з прийдешнім Великоднем!: 5 комментариев

  1. Добрий день!

    Маю питання щодо цього нового банера в блозі: чи можна його кудись перемістити або принаймні замінити на інший? Бо він не підходить за стилем до зовнішнього вигляду блогу. Я всього лише кілька тижнів тому змінив дизайн блогу, а тепер він зіпсований.

  2. mandrivnik,

    ви про банер Chiki driki над блогом, чи про інший? (У нас була проблема з банерами нещодавно, тож запитую, чи ще чогось там не крутиться).

  3. Так, саме про нього. Я не проти реклами на своєму блозі, але хотілося б, щоб вона не суперечила його стилю або принаймні належала до схожої тематики.

Обсуждение закрыто.