Best Ukrainian Blog Awards

Однією з основних подій цьогорічного Блогкемпу була нагорода Best Ukrainian Blog Awards. Сервіс блогів Blox.ua мав честь бути партнером конкурсу, в результаті якого визначено найкращі блоги українського Інтернету в семи номінаціях. Перед тим, як опублікувати свій фотозвіт події, з приємністю оголошую переможців.

Отже, найкращий блог на Blox.uaгАсторономічні фантазії. Вітаємо авторку з перемогою та пробуємо створювати кулінарні шедеври за її рецептами. А блогерам із Blox.ua хочу побажати наступного року в цьому ж конкурсі посісти перші місця ще, принаймні, в трьох-чотирьох конкурсних номінаціях!

Нагороди в інших номінаціях такі:

Найкращий тематичний блогПро генетику і не тільки

Найкращий професійний блогТотальні комунікації

Найкращий ІТ-блогIgor "Walker" Shastitko | Игорь Шаститко

Найкращий блог на сайті ЗМІ
Блог щотижневика "Компьютерное обозрение"

Найкраща спільнота – "ІНФОПОРН" – Прискіпливий Огляд Роботи Народних Обранців

Найкращий персональний блогНаблюдения за собой и окружающим миром

Вітаємо переможців!

Про те, як проходила церемонія вручення нагород найкращим, дізнаєтеся в коротенькому фотозвіті (наводьте курсор на фото і зможете прочитати коментар).

 

Нагородження переможців конкурсу завершилося ось таким сюрпризом від "Пациків з франека", який уже встигли викласти в YouTube. До речі, Франек (або ж славне місто Івано-Франківськ) пройшов лейтмотивом всієї церемонії BUBA, оскільки нагорода переможиці від Blox.ua помандрувала саме туди. Насолоджуйтесь кліпом!

Best Ukrainian Blog Awards: 6 комментариев

  1. Я в шоці. В мене склалося таке враження, що Blogcamp це була суто чоловіча подія. Де ж гендерність? Одна жінка переможець?! На додаток вона пише кулінарні рецепти! Невже ж в Україні існує так чіткий розподіл на діла якими займається чоловіча і жіноча стать? Не повір’ю дивлячись на реальне життя, що українські жінки не пишуть блогів які змогли б отримувати премії! А може просто панове не цікавляться тематикою блогів які пишуть жінки, навіть їх не читають! Бо навіщо морочити собі голови “суто” жіночими проблемами? Це не fair!

  2. Автор найкращого тематичного блога про генетику також жінка, вона не змогла приїхати, тому замість неї нагороду отримав її делегат. Тож, ще одну жінку можна додати до списку переможців.

  3. Ой в такому випадку я вже заспокоїлася! Я дуже цим інфо зраділа! Дівчата вперед! Тільки так щоб про Вас більше чули!

  4. Хе-хе 🙂 нарешті до мене добралися мої нагороди!!! Веееличезне спасибі всім організаторам, а особливо команді Blox.ua! Без вас не було б і гАстрономічних фантазій.

  5. Я рада, що нагороди нарешті у славному місті Івано-Франківськ і у руках їхньої господині. Бажаю вдалих гастрономічних фантазій!

Обсуждение закрыто.