Зміни на Blox.ua

Дехто з вас уже, мабуть, помітив, що у ваших адмінпанелях вчора з'явилася нова функція – Імпорт. Ця функція дозволяє імпортувати замітки з інших блогів у ваш блог на Blox.ua. Поки що імпорт можна здійснити лише у форматі bml, який доступний лише для деяких сервісів. Інші формати імпорту будуть додаватися з часом. Тож якщо у вас є записи в інших блогах, які ви б хотіли перенести у свій блог на Blox.ua, запрошую користуватися новою функцією і подавати нам відгуки про те, як вона працює.

З маленьких дрібничок, які також з'явилися вчора, помітною є кнопочка "Додати до закладок" та оновлена кнопочка з логотипом Blox, завдяки якій можна переходити на головну сторінку сервісу.

Окрім цього, деякі блогери вже давно помітили, що до нижнього колонтитулу ваших блогів (вузької смужки з логотипом блокса внизу) додалася опція "Повідомити адміна". Запрошую користуватися цією опцією у випадку, якщо ви помітили блог, який порушує правила сервісу. З вашою допомогою адміністрація Blox.ua зможе блокувати небажаний контент на сервісі, покращуючи його якість.

Розкрию також один із наших найближчих планів – скоро нижній колонтитул переміститься в гору, завдяки чому навігація блога та сервісу стане значно зручнішою. Ну а на прохання Тараса, який веде фотоблог на Blox.ua, RSS-канал блогів буде віддавати не лише тексти, але й зображення.

Зміни на Blox.ua: 7 комментариев

  1. Деякі нововведення вже раніше зявилися.Помітили:)

    Стосовно кнопки блоксі додати до закладок – одна більше за іншу. якось негарно дивиться і не впиується вз агальний дизайн.

    Не зучно що лише жж можна імпортувати. Було б краще рсс імпорт. Але і це що є вже великий плюс.

  2. я та крозумію можна лише вручну перенести записи а так щоб автоматично їх кроспостило не вийде?

  3. Автоматичного кроспостингу з інших блогів на Blox.ua немає. За допомогою імпорту можна перенести існуючі замітки з блога, поки що тільки з ЖЖ.

  4. rona , от це і погано, а на жж можна кроспостити автоматично 🙂

  5. Ідея з кнопочками гарна, а виконання на “3-“, ІМХО. Різний розмір не досить гарно, та й не дуже красиві самі кнопки.

    Але те що Блокс почав рух у вірному напрямку – вже показник розвитку.

Обсуждение закрыто.