Свята тільки починаються!

 Кожен з вас, якщо виникне бажання, у якості поздоровлення може надати корисну пораду для нових користувачів. Гарний приклад порад можна знайти у замітці блога money.blox.ua під назвою "Яких демонів потрібно побороти починаючому блогеру…" Дякуємо авторові цієї корисної замітки 🙂 

Поділіться з новенькими блогерами найважливішим на вашу думку, що повинна знати людина, яка вирішила створити свій перший блог.

Усі ваші поради будуть зібрані у спеціально розробленому для цього блозі, з посиланням на блог автора поради. А блоги 10 найкращих порадників отримають право по черзі з’являтися на головній сторінці Blox.ua протягом місяця.
 
Поради можна писати у своїх блогах протягом двох тижнів, починаючи з сьогоднішньої дати. Щоб ми швидко знайшли ваші поради, у назві замітки слід зазначати "Подарунок Блоксу" якщо ви ведете блог українською мовою, або "Подарок для Блокса" якщо ведете блог російською мовою.
  
Необов'язково писати довгі поради – можна обмежитися одним або декількома влучними реченнями. Кількість порад, які може надати кожен блогер, необмежена.

Найкращі поради будуть обиратися за допомогою спеціально розробленого голосування, у якому зможе взяти участь кожен.

Свята тільки починаються!: 11 комментариев

  1. здається блокс почав своє існування дещо раніше в Україні. От в мене перший запис lатований 15.01.2008 🙂 А сервіс блокс.ком.уа – вже існував і почав піаритись, і запрошували людей в щоденники:) І багато негативних відгуків було. Маю надію, що сервіс з кожним рком буде прогресувати, наівть не з роком а місяцем мінімум:)

    Бажаю адміністрації і технічній підтримці сервісу блокс.уа наснаги і здобутків в новому році життя. Нехай не буде жодних збоїв і негараздів в роботі системи. Нехай нові ідеї втілюються максимально ефективно і швидко. Гарного свята!!!

    p.s. але нікоил не зазнавайтесь і йдіть на зустріч користувачам, дбайте про них і не забувайте за них.

  2. Вітаю Блокс з рочком! Як щось надумаю для жовтодзоьбих користувачів), у самого ще молоко не обсохло, то обов’язково зроблю презент!

  3. Поздравляю!Еще чуть чуть!!И под стол пешком!!!а там глядиш на велике – впереди планеты всей!!

    УДАЧИ!!

  4. Помню-помню, как год назад регился по приглашению, как начинал…

    И, знаете, не пожалел!

    Как хорошо начинать всем вместе – ведь это и мой первый БЛОГ.

    Вы – моя первая платформа!..

    Тём.

    Мурк)

    Мяу!

  5. Ребята!

    Большое спасибо! Очень приятно читать такие сообщения)

  6. Радий привітати blox із першим ювілейчиком, як один із перших дописувачів на сервісі (якщо не зраджує пам’ять, то вхожу в першу сотню). На жаль, останнім часом настільки запарився в оффлайні, що закинув тутешню писанину, але все ще вірю в краще – ще будете бачити мене в топі 🙂 Що ж до побажань сервісу – то перш за все – більше вам цікавих і оригінальних блогерів із такими ж цікавими і оригінальними блогами. Надійних серверів і безглючних скриптів. Ну і впевненого фінансового становища. Нехай blox наш жиє, многа літа най має 🙂

Обсуждение закрыто.