У Blox.ua з’явилися юзербари!

Тепер кожен блогер може обрати собі юзербар! Перша серія юзербарів знаходиться у блозі WIKIBlox. Введіть у віконце коротку назву свого блога, натисніть на кнопочку "Get Code!" і вставляйте код отриманого юзербара на форумах і у соціальних мережах, якими користуєтеся.

Коротка назва блога – це та назва, яку ви давали блогу при створенні. Для редакційного блога наприклад, повною назвою буде blox.blox.ua, а короткою – просто blox.

Юзербари зазвичай виступають у ролі графічного лінку до вашого інтернет-ресурсу (блога, домашньої сторінки, тощо). Вставляючи юзербари до підпису на форумах і у соціальних мережах, ви тим самим популяризуєте свій інтернет-ресурс. 

Ви можете створювати свої власні юзербари, завантаживши безкоштовну програмку Easy UserBar, або скористатися допомогою нашого дизайнера.

І ще одна новина – за проханням блогера denys до каталогу блогів Blox.ua було додано нову рубрику Релігія і суспільство.

Нагадую, що кожен блогер має можливість запропонувати назву рубрики для свого блога, якщо не знайде потрібної в каталозі.

У Blox.ua з’явилися юзербари!: 2 комментария

  1. Здрасте. Пишу вам по поводу категорий. У меня, значит блог Стихи которие пишу сама.Большая прозьба , сделайте категорию стихи!!! Ну можна даже так назвать : Стихи на любые темы, свои и несвои… Заранее спасибо!

  2. annetta,

    ми додамо потрібну категорію найближчим часом.

Обсуждение закрыто.